Átalakul a Sony Ericsson!

2009.09.03
Címkék:

A Sony Ericsson ma jelentette be üzleti átalakulásának újabb állomását. 

 

A Sony Ericsson ma jelentette be üzleti átalakulásának újabb állomását. A vállalat a vizuális megjelenés, valamint a márka értékeinek továbbfejlesztésével megteremti a Communication Entertainment (Szórakoztató Kommunikáció) márkát. A vállalat emellett megerõsítette, hogy átveszi a Sony új ’make.believe’ márkaüzenetét a fogyasztói kommunikáció minden vonatkozásában, megerõsítve a Sony vállalattal való együttmûködését és szórakoztatás iránti elkötelezettségét.

 

Átalakul a Sony Ericsson!

„A kommunikáció és a szórakoztatás összekapcsolása már a vegyesvállalat alapításának idején is a Sony Ericsson célkitûzése volt. A ’make.believe’ szlogen összekapcsolja a Sony Ericssont a Sony Group vállalataival, és utal a kommunikáció és a szórakoztatás összetartozására. Márkánk átalakításával és a ‘make.belive’ átvételével a fogyasztók figyelmét még inkább szórakoztatási ajánlatainkra kívánjuk irányítani” – mondta Cathy Davies, a Sony Ericsson globális márkastratégiájáért felelõs igazgatója.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Átalakul a Sony Ericsson! 

 

A Sony Ericsson világszerte ismert ’liquid identity’ logóját hét új színvariációval és az új ’liquid energy’ áramlattal bõvíti, amely játékosabbá és vonzóbbá teszi a megjelenést a digitális porondon. A vállalat nyitottabb és érdeklõdõbb lesz, még inkább bevonja a fogyasztókat, nagyobb hangsúlyt fektetve a digitális és közösségi médiacsatornákra.

Idén õsszel stratégiai marketingkampányok sorozata vezeti be a Sony Ericsson új vizuális arculatát és a ’make.believe’ szlogent. Ennek része az új Satio, Aino és Yari telefonokhoz készült ’spark something’ vírusmarketing-kampány, illetve egy globális aktivizáló kampány, mellyel a Sony Ericsson – a 2010-es FIFA Világbajnokság fõ telefonszponzoraként – a futballrajongók figyelmét kívánja megragadni világszerte.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA héten érkezik az iOS 16.0.3!

A héten érkezik az iOS 16.0.3!

2022.10.04
| PhoneArena
Van még mit javítani az új iOS rendszerben, mutatjunk, hogy milyen hibák lesznek javítva az új frissítésben.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Képeken az iPhone 14 Pro Max!

Képeken az iPhone 14 Pro Max!

2022.08.26
| Phone Arena
Az Apple megerősítette a Far Out eseményt szeptember 7-i dátummal, ahol bejelenti az iPhone 14 sorozatot, az Apple Watch Series 8-at és két másik óramodellt, valamint az új AirPodokat.
Exkluzív: Ezek a Samsung Galaxy telefonok 2023 előtt Android 13-at kapnak!

Exkluzív: Ezek a Samsung Galaxy telefonok 2023 előtt Android 13-at kapnak!

2022.09.24
| SamMobile
A Samsung keményen dolgozik azon, hogy felkészítse a One UI 5.0-t néhány Galaxy készülékhez, és a kockázatot vállalni hajlandó tagok az elmúlt hetekben hozzáfértek a béta firmware-hez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei