Áprilisban jön a Setapp, az App Store riválisa

2024.03.05| Android Headlines

A Setapp elindítja alkalmazáspiacát az Apple iPhone modelljein is elérhető App Store riválisaként.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Januárban az Apple történelmi jelentőségű átalakítást indított iOS, Safari és App Store kínálatában Európában. A lépés célja az Európai Unió szabályozóinak megnyugtatása volt. Ennek legnagyobb része az, hogy az ügyfelek az App Store-on kívülről tölthetnek le szoftvereket. Más néven sideloading. Ez először az iOS 17.4 részeként vált elérhetővé.

Ennek részeként a népszerű Mac-alkalmazás-előfizetési szolgáltatás, a Setapp bejelentette, hogy saját alkalmazáspiacot indít iOS rendszeren az EU-ban. A jövő hónaptól az új Setapp Mobile Store alternatívát kínál az iPhone felhasználóknak az App Store helyett. A felhasználók a digitális piacokról szóló törvénynek megfelelően új alkalmazásokat tölthetnek le.

Áprilisban jön a Setapp, az App Store riválisa

A Setapp Mobile Store idén áprilisban érkezik az iPhone-ok számára az EU-ban

A Setapp szolgáltatása Mac-es verziójából az iOS-re viszi a legjobbra értékelt termelékenységi, kreativitási és segédalkalmazások válogatott választékát. A felhasználók böngészhetnek olyan kategóriák között, mint az üzleti eszközök, a tervezőszoftverek, az életmód-alkalmazások és a speciális professzionális eszközök. Néhány figyelemre méltó alkalmazás, amely jelenleg elérhető a Setapp előfizetői számára Mac rendszeren, többek között az Ulysses jegyzetelő alkalmazás, az iStat Menus rendszerfigyelő eszköz, a Spark e-mail kliens és a Unite munkafolyamat-kezelő.

A Setapp Mobile béta verziója a tervek szerint áprilisban jelenik meg. A cég tájékoztatása szerint az érdeklődő fejlesztők kérhetik, hogy alkalmazásaik megjelenjenek a Setapp honlapján. Az előfizetők a várólistához csatlakozva szerezhetik meg a hozzáférést. A Setapp azt állítja, hogy gondosan ellenőrzi az alkalmazásokat a minőség és a lehető legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Áprilisban jön a Setapp, az App Store riválisa

A Setapp lesz az egyik első harmadik féltől származó üzlet, amely kihasználja az EU digitális piacokról szóló törvényének új szabályait, amely megköveteli az Apple-től, hogy engedélyezze az alternatív fizetési rendszereket és az alkalmazások terjesztését iOS rendszeren Európában.

Míg a Setapp-előfizetők Mac rendszeren jelenleg QR-kódos megoldást használhatnak a kísérő iOS-alkalmazások eléréséhez, a dedikált alkalmazáspiac leegyszerűsíti a mobil élményt. Ez egy fontos mérföldkő, mivel a Setapp arra törekszik, hogy előfizetéses szolgáltatását több platformra is kiterjessze.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei