Apple Watch Series 4 áttekintés

2018.09.24| Phone Arena

Apróbb módosításokkal tette kellemesebbé az Apple az okosóráját a Series 4-gyel.

Elég hihetetlen, hogy ha okosóráról van szó, akkor a piacot valójában az Apple Watch mozgatta meg, amely a megjelenése óta alig változott megjelenését tekintve. A jellegzetes, szögletes dizájn egyértelműen könnyen felismerhetővé tette a terméket, az idei lekerekítéseknek köszönhetően pedig kevésbé nagyon szögletes kézen az óra.

Az Apple Watch Series 4 kijelzője nagyobb lett, mint valaha volt, ezzel együtt keskenyebb lett a keret is körülötte. A korábbi 38 és 42 mm helyett 40 és 44 mm közül választhatnak az új órára vágyók, így a megjelenítő élesebb és tisztább képet nyújt, köszönhetően az LTPO OLED Retina panelnek. A technológiának köszönhetően bármilyen szögből kiválóan látható a tartalom, nincs torzulás vagy színeltolódás.

Apple Watch Series 4 áttekintés

Ami az Apple Watch-ot élménnyé teszi, az nem csak maga a hardver, hanem a WatchOS 5 tuádsa. Persze az alapvető funkciók nem változtak meg, úgymint a látvány vagy a kezelés, de az Apple továbbra is hozza az új opciókat, így a második generációs, optikai pulzusmérő vagy az EKG. Legnagyobb bánatunkra az új EKG funkciót nem tudták letesztelni a Phone Arenánál, mert egyedi profilra lett volna szükség hozzá, ettől függetlenül akár életmentő lehet sokak, főleg szívbetegek számára. Figyelembe véve, hogy az Apple Watch már eddig is sokat tett azért, hogy gazdagítsa a felhasználók életét a szórakozás és a termelékenység révén, örömteli, hogy emellett nagy hangsúlyt fektetnek a fejlesztők az egészségre is.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az Apple Watch Series 4-ben a kétszer gyorsabb, kétmagos S4 processzor dolgozik, így még gördülékenyebb az óra, mint elődjei. A nagyobb kijelző, a továbbfejlesztett hardver és a plusz szenzorok jelenléte miatt különösen érdekes a Series 4 akkumulátor élettartama. Az Apple szerint egy teljes napot kibír az óra, bár a felhasználók jelentős része továbbra is a legalább két napos üzemidőt preferálná.

A legalapabb Apple Watch Series 4 is 148 ezer forintba kerül itthon, így egyáltalán nem tartozik a megfizethető kategóriába, mint az Apple termékei általában. Már csak az a kérdés, hogy a Series 3-hoz képest a 45 ezer forintos felárat valóban megéri-e az újdonság pár apró újdonsága. Szerintetek?

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei