Apple Earpod fülhallgató Lightning csatlakozóval?

2016.07.15| Phone Arena

Már múlt hónapban felbukkant a hír, miszerint az Apple nem támogatja tovább a 3.5 mm-es jack portot és helyette a Lightning port veszi át a szerepet.

A friss fotók a kínai Twitterről származnak és megerősítik, hogy a jack eltűnik az Apple iPhone 7 és Apple iPhone 7 Plus okostelefonokról. Persze a fotók, illetve a rajta szereplő headset valódiságát nem tudjuk biztosra igazolni. Ha igaz lesz a hír, akkor nincs kizárva, hogy végre az Apple is átáll a por- és vízálló burkolatra, amelyért évek óta könyörögnek a felhasználók és más gyártók egyre inkább kedvelik.

Apple Earpod fülhallgató Lightning csatlakozóval?

A Motorola például addig ment, hogy nemcsak víz- és porálló telefonokat készít, de már le is hagyták a 3.5 mm-es jacket a Motorola Moto Z és a Motorola Moto Z Force készülékeikről, helyette a headseteket a C típusú USB portba lehet dugni. Az Apple megoldása is pontosan ugyanez lesz, csak éppen a Lightning csatlakozót használják erre a töltés és adatcsere mellett. Kíváncsian várjuk és két iPhone 7 megjelenését ősszel.

Apple Earpod fülhallgató Lightning csatlakozóval?A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei