Android fut az új HP laptopon

2014.06.02| GSM Arena

A Computex kiállításon az HP nagy meglepetésre bemutatta a HP Slatebookot, amely a cég első androidos laptopja.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Computex kiállításon az HP nagy meglepetésre bemutatta a HP Slatebookot, amely a cég első androidos laptopja. E mellett frissültek a cég Chromebookjai és az áraik is estek, 279 és 249 dollárért hozzá lehet már jutni egy ilyen újdonsághoz, a tengerentúlon. A HP Slatebook nem az első androidos PC, a Lenovo is dobott már hasonlót a piacra. Egyértelmű, hogy egy laptop esetén már leginkább Windows vagy OS X a várt rendszer. Meglepő lehet, hogy a 14 colos megjelenítővel ellátott, Android 4.3 Jelly Bean rendszert futtató készülékben egy négymagos, 1.8 gigahertzes órajelen működő Nvidia Tegra 4 processzor teljesít szolgálatot, ehhez egy 1080p felbontású érintőkijelző és egy 9 órás üzemidőt biztosító akkumulátor is tartozik a 2 gigabájt RAM, valamint 16/32/64 gigabájt belső, bővíthető tárhely mellett.

Android fut az új HP laptopon

A HP Slatebook nem több mint 1.7 kg, így abszolút jogos konkurenciát mutat például a Chrome OS-t futtató készülékek számára, legyen szó akár házon belül a Chromebook 14-ről. Az tény és való, hogy például a Samsung Chromebook 2-n futó Chrome OS lényegesen egyszerűbben kezelhető billentyűzet és egér szempontjából, az Androidra sokkal több alkalmazás érhető el, így összességében hasznosabb és funkcionálisabb lehet. A HP Slatebook 14 augusztus 6-tól lesz megvásárolható 399 dolláros áron.

Android fut az új HP laptopon

Android fut az új HP laptopon



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei