Állomállások igazi telefonguruknak

2022.11.27
Címkék:

Igazi telefon gurunak tartod magad és történetesen Pécsen keresel munkát? A Jooble segít!

A Jooble-on több mint 800 pécsi állás közül válogathatsz, ezek közül pedig számos olyat találhatsz, ahol előnyt jelenthet a telefonos tudásod. Tarts velünk és ismerd meg lehetséges leendő munkád részleteit!

 

Állomállások igazi telefonguruknak

 

Mobiltelefonos ügyfélszolgálati asszisztens

 

Az ügyfélszolgálat hálátlan szakma lehet, de könnyen végezhető, ha értesz hozzá, és nem dühítenek fel a türelmetlen emberek. Sok esetben, amikor az emberek telefonálnak vagy e-mailt küldenek a telefonjukkal kapcsolatos kérdéseikkel, gyakran pofonegyszerű választ kaphatnak egy hozzáértő személytől. Amennyiben szeretsz új dolgokat tanulni a telefonokról, és szeretsz segíteni az embereknek a kérdéseik megválaszolásával, akkor dolgozhatsz egy call centerben vagy egy technikai támogató cégnél, hogy segítsd az ügyfelek telefonos problémáinak hosszú távú megoldását.

 

Mobiltelefon-értékesítő

 

Ezt a munkát könnyű megszerezni, mivel az elektronikai boltokban és a mobiltelefon-szolgáltatók üzleteiben nagy a kereslet rájuk. Mindössze annyit kell tenned, hogy ismered a különböző típusú telefonokat, és kitalálod, melyik telefon melyik vásárlónak lenne a legjobb. Ha szereted a mobiltelefonokat, könnyű lesz neked a vásárlóknak dicsérni őket - mindig könnyebb eladni valamit, amiben tényleg hiszel. Ez lehetőséget ad arra, hogy megismerje a legújabb telefonokat, rögtön a megjelenés után, és beszélj róluk másoknak.

 

Mobiltelefon-tesztelő

 Állomállások igazi telefonguruknak

Ezeket a munkákat nehéz megtalálni, és nem mindig fizetnek jól, de kárpótolnak azzal, hogy nagyon-nagyon szórakoztatóak. Alapvetően egy mobiltelefon-tesztelő kapja meg a legújabb telefonokat, mielőtt azok mindenki más számára piacra kerülnének. Egy ideig játszanak vele, úgy használják, mint egy hagyományos telefont, majd jelentik a vállalatnak, hogy mi működött és mi nem. Ez egy értékes módja annak, hogy a vállalatok megtudják, mit kell kijavítaniuk, mielőtt a nagyközönség számára forgalmazzák a terméket.

 

Mobiltelefon-javító technikus

 

Ha jó vagy abban, hogy kitaláld, hogyan működnek a dolgok, akkor ez egy kiváló állás lehet számodra. Dolgozhatsz egy elektronikai boltban, vagy létrehozhatsz egy saját irodát, ahová az emberek behozhatják neked az elromlott mobiltelefonjaikat. Bárhogy is legyen, lehetőséged nyílik arra, hogy többet tanulj a telefonokról, és nap mint nap dolgozz velük. A frusztrált ügyfelekkel való bánásmód eleinte fájdalmas lehet, de ha visszaadod nekik a megjavított telefonjukat, akkor minden megéri.

 

Mobilalkalmazás-tervező

 

Ha jól értesz a programozáshoz, és érdekel egy kis mobiltelefon-fejlesztés, akkor ez lehet a neked való munka. Manapság az applikációk világában élünk, a játéktól kezdve a mindennapi feladatokat segítő alkalmazásokon át az üzleti szolgáltatásokig mindenre találhatsz egy újabb appot. Ha kreatív vagy, megtervezheted a saját alkalmazásodat, és meglátod, beválik-e. Ha nem szeretnél egyedül alkalmazásokat kitalálni, együttműködhetsz egy létező alkalmazásfejlesztővel, hogy elkészítsd az általuk kitalált appokat.

 

YouTuber

 Állomállások igazi telefonguruknak

A YouTube egy hatalmas platform, és a Google után a második leglátogatottabb weboldal az interneten. Saját csatornát hozhatsz létre, és feltöltheted a telefonoddal készített videókat.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

 

Amint felépítesz egy 1000 feliratkozóból álló közönséget és összegyűjtöttél 4000 nézett órát, a YouTube partnerprogramján keresztül pénzzé teheted a csatornádat.

 

App Tesztelő

 

Egy olyan okostelefonos alkalmazással, mint az AppNana, kipróbálhatsz játékokat, és "nanákat" kereshetsz, amelyeket ajándékkártyákra vagy készpénzre válthatsz be.

 

Nanákat többféle módon is kereshetsz, például játékokkal, reklámok nézésével, videók megtekintésével, vagy akár csak azzal, ha minden nap bejelentkezel. Az, hogy az egyes feladatokért mennyi nanát keresel, változó, de átlagosan körülbelül 1000 nana jár öt perc alatt.

 

Ha összegyűjtesz 90 000 nanát, akkor azt egy 55 dolláros Amazon ajándékkártyára válthatod be. PayPal-on keresztül is kaphatsz fizetést, de ehhez 45 000 nana kell.

Mégis, ez egy egyszerű módja annak, hogy játékkal egy kis pénzt keress!

 

Instagram influencer

 

Több mint egymilliárd havi aktív felhasználójával az Instagram az egyik legnépszerűbb közösségi médiaplatform az interneten. A nagy közönséggel rendelkező Instagram-felhasználók influencerré válhatnak, és szponzorált posztok és affiliate linkek révén pénzt kereshetnek.

 

A több mint 100 ezer elkötelezett követővel rendelkező influencerek több száz dollárt kereshetnek szponzorált posztokért! Ilyen szponzorokat olyan piacterek segítségével találhat, mint a Fohr, a Crowdtap és a Grapevine Village.

 

A kulcs ahhoz, hogy influencerként pénzt keress, az, hogy következetes legyél a posztolással és a közönségeddel való kapcsolattartással. Ossz meg érdekes posztokat és fotókat, amelyek inspirálják vagy megragadják a követőid.

 

A mobiltelefonodnak köszönhetően nincs szükséged számítógépre ahhoz, hogy tisztességes pénzt keress otthonról. Tehát akár könnyű módot keresel a plusz pénzkeresésre, akár egy életképes otthoni karriert keresel, a lehetőségek sokasága csak néhány hüvelykujjmozdulatnyira van.

 

A fent említett munkakörök mind-mind a mobiltelefonokkal függnek össze különböző szinteken, így nem számít, mit szeretsz annyira a mobiltelefonok világában, mindig találhatsz valamit, ami kapcsolódik ahhoz, amit szeretsz csinálni.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei