A Xiaomi 13 Ultra mellett érkezik az új tablet és okoskarkötő is!

2023.04.13| Phone Arena

A Xiaomi bejelentette, hogy április 18-án bemutatja legújabb zászlóshajóját, a Xiaomi 13 Ultrát, ami már csak pár nap. A cég most elárulta, hogy a közelgő eseményen bemutatják az új Xiaomi Pad 6 tabletet, valamint a Xiaomi Band 8 fitnesz karkötőt is.

Az újonnan kiadott promóciós anyagoknak köszönhetően most már van némi elképzelésünk a cég legújabb táblagépéről és sportkarkötőjéről. Az első dolog, amit látunk, az a szín- és szíjopciók, a Xiaomi Pad 6 három színben érhető el, beleértve a feketét, a bézst és a babakéket. A Xiaomi Band 8 pedig öt különböző szíjjal jelenik meg, amelyek közül egy sportos, kettő bőrből készült, és két stílusos, karkötő formájú.

Azonban valamivel izgalmasabb az a kivehető billentyűzet és Bluetooth toll, amelyeket a Xiaomi Pad 6 mellé mutatnak be. Ezek az eszközök valószínűleg a tablettel együtt kerülnek piacra, de elképzelhető, hogy külön-külön is megvásárolhatóak lesznek.

A Xiaomi 13 Ultra mellett érkezik az új tablet és okoskarkötő is!

A tablet kialakítását tekintve láthatjuk, hogy egységesen vékony keretekkel és fémkerettel rendelkezik. A promóciós képeken csak az eszköz alsó része látható, amelyen egy USB-C csatlakozó és két hangszóró található. Mivel a Xiaomi Pad 6 valószínűleg sztereó rendszerrel rendelkezik, nagyon valószínű, hogy összesen négy hangszóró van rajta - kettő az alsó részen és még kettő a felső részen.

A Xiaomi 13 Ultra mellett érkezik az új tablet és okoskarkötő is!

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Xiaomi Pad 6-ról szóló további pletykák szerint a cég két verzióját fogja kiadni: az egyszerű Xiaomi Pad 6-ot és a Xiaomi Pad 6 Pro-t. Az olcsóbb modell állítólag a Snapdragon 870 chipsetet kapja, ami nem feltétlenül a legújabb és legjobb, de még mindig egy nagyon helytálló SOC. Ami a kijelzőt illeti, azt pletykák szerint 2880×1800 pixeles felbontással és 120 Hz-es képfrissítési rátával fogják ellátni. Az akkumulátort és a töltést illetően a Xiaomi Pad 6-hoz 8,840mAh és 33W gyors töltés várható.

A Xiaomi Pad 6 Pro változatának valószínűleg olyan prémium szintű funkciói lesznek, mint az Snapdragon 8 Plus Gen 1 chipset, és az OLED technológiára váltó képernyő 144Hz-es frissítési rátával. Az maximális töltési sebesség is magasabb lesz, akár 67W-ig is.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Hú, ennyibe fog kerülni az EU-ban a Xiaomi 13 Ultra!

Hú, ennyibe fog kerülni az EU-ban a Xiaomi 13 Ultra!

2023.05.31
| Phone Arena
A Xiaomi közelgő zászlóshajója - a Xiaomi 13 Ultra - az egyik legjobb androidos telefon szeretne lenni. Az ára azonban vitatéma, mivel egyes hírek szerint az EU-ban elképesztő, 1499 eurós árat kell fizetni érte.
Hamarosan érkezik Xiaomi 14 Ultra Snapdragon 8 gen 3-mal és nagy akkumulátorral

Hamarosan érkezik Xiaomi 14 Ultra Snapdragon 8 gen 3-mal és nagy akkumulátorral

2023.11.27
| SamMobile
Múlt hónapban a Xiaomi bemutatta a márka okostelefonos zászlóshajó-kínálatát, amely két modellt tartalmaz, a Xiaomi 14-et és a Xiaomi 14 Pro-t.
Friss Xiaomi 13 Ultra részletek és árak

Friss Xiaomi 13 Ultra részletek és árak

2023.04.11
| Android Police
A kínai készülékgyártó vállalat hamarosan bemutatja a Xiaomi 13 Ultra nevű készülékét, amelyről már néhány részlet kiszivárgott.
Xiaomi 13 Ultra: ez 2023 legjobb kamerás mobilja?

Xiaomi 13 Ultra: ez 2023 legjobb kamerás mobilja?

2023.04.18
| GSM Arena
A Xiaomi 13 Ultra megérkezett, hogy ismét fotós mércét állítson fel az okostelefon-iparban. A zászlóshajó számos képalkotási újítást és a jelenlegi lehető legjobb hardvert hozza. Még jobb, hogy a 12S Ultrával ellentétben a 13 Ultra globálisan fog megjelenni.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei