A Xiaomi 13 Ultra az idei év egyik legjobb kamerás mobilja lehet

2023.04.04| Android Central

Kiszivárgott azoknak a kulcsfontosságú jellemzőknek a listája, amelyek a Xiaomi 13 Ultra készüléket jellemzik.

A vállalat legmagasabb szintű csúcstelefonja állítólag négy darab 50MP érzékelőt tartalmaz majd a hátlapi kamerán. Emellett az eszköz Snapdragon 8 Gen 2 chipettel rendelkezhet, és 90W-os gyorstöltési sebességgel büszkélkedhet.

Az előző évben bemutatott Xiaomi 12S Ultra telefon egyike volt azoknak az okostelefonoknak, amelyek a legkiemelkedőbb kamerával rendelkeznek a piacon, és egyike volt azon kevés készülékeknek, amelyek egy 1 hüvelykes érzékelőt tartalmaztak. A nagyobb érzékelők természetesen jobb képminőséget biztosítanak. Míg az előző évben bemutatott modell csak három lencsét tartalmazott a hátlapon, a feltételezések szerint a következő változat egy további érzékelővel bővül.

A Xiaomi 13 Ultra az idei év egyik legjobb kamerás mobilja lehet

Ezt állítja a legújabb, nagy szivárogtatás, amely a Xiaomi 13 Ultra kulcsfontosságú jellemzőit fedi fel. A vállalat legújabb csúcstelefonjának, amely az Ultra változat lesz, négy darab 50MP érzékelője lesz a hátlapi kamerán.

A quad-kamera modul állítólag egy 50MP-es elsődleges fényképezőgépet, egy 50MP-es ultranagy látószögű kamerát, egy 50MP-es telefotó-objektívet és egy további 50MP-es zoom objektívet foglal magában. Együttesen a Xiaomi 13 Ultra komoly kihívójává válik a jelenlegi legjobb okostelefonoknak.

Az Ultra modell várhatóan ugyanazt a Leica által támogatott színfeldolgozást kapja, amely az Xiaomi 13 Pro okostelefont a legjobb Androidos kamerás telefonok közé emeli.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Bár a vállalat hallgat a telefon specifikációiról, Brar majdnem mindent elárult. A négykamerás készlet mellett egy 4900 mAh-s akkumulátor is lehet, 90W-os vezetékes töltéssel és a 50W-os vezeték nélküli töltéssel támogatva. Ha ez igaz, akkor a 13 Ultra jelentős előrelépést jelent az elődjéhez képest legalábbis a töltési sebesség terén.

Brar azt is állítja, hogy a telefon 6,7 hüvelykes QHD+ felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely akár 120Hz-re is képes. Másrészről, az előlapi szelfikamera nem kap frissítést, és ugyanazon 32MP-s formulához ragaszkodik, amelyet a Xiaomi korábbi Ultra modelljeiben látunk.

A Xiaomi 13 Ultra a sorozat harmadik tagja lesz, miután a Xiaomi 13 és 13 Pro tavaly későn debütáltak Kínában, mielőtt az MWC 2023 előtt világszerte bemutatásra kerültek. A pletykák szerint az Ultra május vagy június környékén lát napvilágot.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Hú, ennyibe fog kerülni az EU-ban a Xiaomi 13 Ultra!

Hú, ennyibe fog kerülni az EU-ban a Xiaomi 13 Ultra!

2023.05.31
| Phone Arena
A Xiaomi közelgő zászlóshajója - a Xiaomi 13 Ultra - az egyik legjobb androidos telefon szeretne lenni. Az ára azonban vitatéma, mivel egyes hírek szerint az EU-ban elképesztő, 1499 eurós árat kell fizetni érte.
Hamarosan érkezik Xiaomi 14 Ultra Snapdragon 8 gen 3-mal és nagy akkumulátorral

Hamarosan érkezik Xiaomi 14 Ultra Snapdragon 8 gen 3-mal és nagy akkumulátorral

2023.11.27
| SamMobile
Múlt hónapban a Xiaomi bemutatta a márka okostelefonos zászlóshajó-kínálatát, amely két modellt tartalmaz, a Xiaomi 14-et és a Xiaomi 14 Pro-t.
Friss Xiaomi 13 Ultra részletek és árak

Friss Xiaomi 13 Ultra részletek és árak

2023.04.11
| Android Police
A kínai készülékgyártó vállalat hamarosan bemutatja a Xiaomi 13 Ultra nevű készülékét, amelyről már néhány részlet kiszivárgott.
Xiaomi 13 Ultra: ez 2023 legjobb kamerás mobilja?

Xiaomi 13 Ultra: ez 2023 legjobb kamerás mobilja?

2023.04.18
| GSM Arena
A Xiaomi 13 Ultra megérkezett, hogy ismét fotós mércét állítson fel az okostelefon-iparban. A zászlóshajó számos képalkotási újítást és a jelenlegi lehető legjobb hardvert hozza. Még jobb, hogy a 12S Ultrával ellentétben a 13 Ultra globálisan fog megjelenni.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei