A Withings két új hibrid okosórát dob piacra

2023.09.04| Phone Arena

A francia székhelyű Withings a héten két új hibrid okosórát jelentett be, a ScanWatch 2 és a ScanWatch Light modelleket. Mindkettő továbbfejlesztett szenzorokkal rendelkezik, amelyek további egészségügyi mérőszámokat monitoroznak a nap 24 órájában.

A Withings új zászlóshajó okosórája, a ScanWatch 2 még több szenzorral és még több, a felhasználók számára folyamatos egészségmegfigyelést és új egészségügyi mérőszámok pontos értékelését biztosító optimalizált szoftverrel javítja az eredeti modellt.

Konkrétan az új ScanWatch 2 számos képességgel rendelkezik, többek között az alap testhőmérséklet változásával, a női ciklus követésével, a pulzusszám-variabilitással és több mint 40 tevékenység automatikus felismerésével.

A Withings két új hibrid okosórát dob piacra

Alapvetően a hibrid órát úgy tervezték, hogy lehetővé tegye az egészség nyomon követését éjjel-nappal és tartósan, ami a 30 napos üzemidőnek köszönhetően lehetséges.

A Withings a viselhető eszközhöz hozzáadott új szenzorok között említi a MultiWave PPG szenzort, amely 4 hullámhossz és 16 PPG csatorna használatának köszönhetően új képességekkel és pontossággal bővül, valamint a High Dynamic Range Accelerometer-t, amely további irányérzékelőket ad hozzá, lehetővé téve a tevékenységek és edzések pontosabb azonosítását és automatikus nyomon követését.

A Withings két új hibrid okosórát dob piacra

Withings ScanWatch 2

Az új hardveren kívül a ScanWatch 2 a Withings HealthSense OS frissítéseit is tartalmazza, ami hatékonyabbá teszi azt. Frissült például a PowerSense Pro, az operációs rendszer azon része, amely azonosítja a legjobb időpontot az egészségügyi mérések indítására és a szív egészségéről szóló értesítések küldésére.

Ráadásul az üzemidőt meghosszabbítja az a képesség, hogy felismeri, ha az óra nincs viselve, ami megakadályozza, hogy felesleges nyomkövető eszközöket használjon. Ezenkívül az új operációs rendszer frissítései lehetővé teszik, hogy több leolvasást és bemenetet lehessen közvetlenül az órán, valamint a Withings alkalmazáson belül is végrehajtani.

A Withings két új hibrid okosórát dob piacra

Withings ScanWatch Light

Az új ScanWatch 2 (38 és 42mm) már előrendelhető a Withings online áruházában 350 eurós áron, ezüst fekete (42mm), ezüst fehér (38mm), ezüst fekete (38mm) és rózsaarany homokszínű előlappal (38mm). Másrészt a ScanWatch Light (37mm) előrendelhető 250 euróért, és ezüst fekete, ezüst fehér és rózsaarany homok előlappal érkezik.

A Withings mindkét új hibrid órája októbertől lesz kapható.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei