A világ legjobb telefonja megérkezett!

2020.03.04| GsmArena
Címkék:

black

,

shark

,

3

,

pro


Bemutatkozott a Black Shark új sorozata!

A Black Shark nagyon meglepett mindenkit, amikor 2018-ban bemutatta első játéktelefonját, majd a cég 2019-ben megemelte a szintet a Black Shark 2 telefonokkal. Most sem állt le, mivel bejelentették a Black Shark 3 és a Black Shark 3 Pro készülékeket.

A világ legjobb telefonja megérkezett!

Amire számíthatunk egy 2020-as zászlóshajónál, az mind meg van a Black Shark 3 sorozatnál. 5G támogatás, Snapdragon 865 processzor és még sorolhatnánk, hogy miért lett a Black Shark 3 sorozat a világ talán legjobb okostelefonja. Kapott egy továbbfejlesztett, negyedik generációs folyadékhűtő rendszert, amely elengedhetetlen az igényes játékokhoz.

 A világ legjobb telefonja megérkezett!

A telefonok töltőképességüknek köszönhetően szintén kiemelkednek: 65W-os sebességet kínálnak USB-C-n keresztül és egy 18W-os, egyedi, mágneses töltőportot kapunk hozzá. A Black Shark 3 egy 4 720 mAh-es akkumulátort, míg a Pro változat egy 5000 mAh-es tápegységet kapott. A gyártó azt állítja, hogy mindössze 12 percig tart, hogy elérje az 50% -os kapacitást és 38 perc szükséges egy teljes feltöltéshez.

A két telefon kijelzője is különbözik, mivel a Black Shark 3 egy 6,67 hüvelykes FHD+ OLED panelt kapott, míg a Pro változat egy hatalmas, 7,1 hüvelykes, 3.120x1.440 pixel felbontású OLED kijelzővel büszkélkedhet.

 A világ legjobb telefonja megérkezett!

Nem lenne játéktelefon, ha nem lennének a játékra összpontosító funkciói, ezért örülünk, hogy a Black Shark 3 sorozat néhány extra funkcióval rendelkezik. Egyrészt mindkét telefon képernyőjén négy nyomásérzékeny zóna található. A Black Shark 3 Pro két ún. vállgombot is kapott.

A Black Shark 3 sorozatot először csak Kínában lehet megvásárolni, de a vállalat szerint a globálisan is hamarosan elérhető lesz.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei