A Viber olcsóbb lett mint a Skype

2013.12.10| Android Central
Címkék:

Viber

,

Skype

,

Viber Out


A Viber ma hivatalosan is bejelentette a Viber Out világszerte elérhető szolgáltatását, amely rendkívül olcsó telefonálási lehetőséget ígér bármilyen telefonszámra.

A Viber ma hivatalosan is bejelentette a Viber Out világszerte elérhető szolgáltatását, amely rendkívül olcsó telefonálási lehetőséget ígér bármilyen telefonszámra. A Vibert legtöbben az ingyenes online telefonálás és chat miatt használják, hiszen szinte bármilyen operációs rendszerre letölthető. A Viber Out lényege nem más mint hogy az előre feltöltött Viber egyenleg terhére bármilyen mobil vagy vezetékes szám extrém olcsón hívható, legyen a hívott fél bárhol a világon. Érdemes megnézni a Viber Out és a Skype Out árait! A Viber több mint 200 millió felhasználóval büszkélkedhet a világ 193 országában, a kliens letölthető Android, iOS, Windows, BlackBerry, Bada, Mac, Linux, Symbian és Nokia S40 rendszerű készülékekre.

A Viber olcsóbb lett mint a SkypeBöngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei