A tudatos szépségápolás elengedhetetlen eleme: a testápolás

2024.04.25
Címkék:

A legtöbb fókusz az arcunk, szemkörnyékünk ápolására helyeződik, hiszen ez a terület a leginkább kitett a környezeti hatásoknak.

Fontos azonban, hogy ne maradjon ki kültakarónk többi része sem. A tudatos bőrápolás egyet jelent a karjaink, lábaink, illetve a hasi szakasz, vagyis az egész testünk komplex ápolásával.

 

Anti-ageing testápolás? Mit jelent pontosan?

 

A BIOLA Webshop testápolói között számos olyan kozmetikumot találunk, amelyek anti-ageing hatóanyagokat tartalmaznak, vagyis a bőröregedés-gátlás egész kültakarónkra nézve megvalósítható. Nem szabad tehát kizárólag az arcunkra, nyakunkra, dekoltázsunkra koncentrálnunk, épp oly fontos eleme a szépségmegőrző rutinnak a gondos testápolás is. Használjunk 5-7 féle sokoldalúan regeneráló, anti-ageing terméket.

 

Az pedig, hogy milyen bőrápoló készítményeket választunk, döntően attól függ, hogy feszesítés, ránctalanítás, bőrmegújítás a cél. A korral sajnos lassul az anyagcsere, a nyirokkeringés, s ennek kompenzálása érdekében fontos a rendszeres testmozgás is. Itt persze a gyakoriságon van a hangsúly, vagyis megfelelő lehet egy kiadós séta, vagy az otthon végzett tornagyakorlatok, a lényeg, hogy rendszeresen iktassuk be a mindennapokba. 

 

Emellett persze a bőrápolással is rengeteget tehetünk a bőröregedés ellen. Olyan bio testápolókat érdemes választani, amelyek antioxidáns vitaminokat, növényi kivonatokat tartalmaznak.

 

Szintén gyakran elfeledett testrészünk a kézfejünk, pedig a bőröregedés jelei itt is igen hamar megmutatkoznak. Ennek ellensúlyozására, mérséklésére vessünk be rejuvenáló kézkrémet! A legtöbbet úgy tehetünk az öregségi foltok megjelenése ellen, ha bőségesen ellátjuk bőrünket antioxidánsokkal, növényi olajokkal, például argán-, kandillaolajjal.

A tudatos szépségápolás elengedhetetlen eleme: a testápolás

Miért fontos a testápolás?

 

A természetes komponenseket tartalmazó testápolók nemcsak regenerálják, hanem védelmezik is kültakarónkat a környezeti hatásokkal szemben. Amennyiben szeretnénk, hogy bőrünk minél tovább fiatalos maradjon, érdemes minél korábban elkezdeni a “megelőző”, szépségmegőrző kezelést.

 

Javasolt kozmetikum például a Naturissimo – Görögszéna – Birs rejuvenáló testápoló, melynek rendszeres alkalmazásával bőrünk feszesebbé, bársonyosabbá válhat. A benne található lenmagkivonat támogatja a regenerációt, emellett vitamin komponenseket, sőt görögszéna-kivonatot is tartalmaz. Ez utóbbi elősegíti a fiatalosabb bőrállapot megteremtését.

 

Egy másik ajánlott termék a Gránátalma Time Defence testápoló, amely kifejezetten az érzékeny, zsír- és vízhiányos bőrrel rendelkezők számára lett kifejlesztve, valamint javasolt a környezeti ártalmaknak nagymértékben kitett bőrfelületeken.

 

Komplex bőrápolásban gondolkozzunk

 

Annak érdekében, hogy teljes lehessen a szépségápolási rutinunk, ne kizárólag az arcunkra koncentráljunk, hanem alkalmazzunk anti-ageing hatóanyagokban gazdag kéz- és testápolót is, mint amilyen például az Everyoung Biodynamic Skin Care – Bio körömvirág ápolótermék. Alakítsuk rituálévá a mindennapos testápolást is!

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei