A telítettségen javít a következő Samsung Expert RAW frissítés

2023.07.11| SamMobile
Címkék:

Expert RAW


A Samsung Expert RAW alkalmazása egy kiváló alternatív kamera alkalmazás azok számára, akik támogatott Galaxy okostelefonnal rendelkeznek (amely a cég elmúlt négy évben piacra dobott zászlóshajóinak többségét tartalmazza), és jobban ellenőrizni szeretnék a fotók rögzítésének folyamatát.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az Expert RAW, ahogy a neve is sugallja, JPG és RAW formátumban is menti a képeket. És ahogy a Samsung fogalmaz, az Expert RAW olyan fejlesztéseket kínál, mint például szélesebb dinamikatartomány, valamint fényesebb és tisztább fényképek gyenge fényviszonyok mellett az alapértelmezett kamera alkalmazáshoz képest.

A telítettségen javít a következő Samsung Expert RAW frissítés

A Samsung rendszeresen frissíti az Expert RAW-t, hogy javítsa a képminőséget, és úgy tűnik, hogy a következő frissítésben azzal foglalkozik, hogy az Expert RAW-val készített fényképek milyen telítettek lesznek. A Twitter kiszivárogtató Ice Universe szerint a Samsung Galaxy S23 Ultra Expert RAW 2.0.10.6-os verziója észrevehetően csökkenti a színtelítettséget, miután az alkalmazás legutóbbi frissítései növelték azt.

A telítettségen javít a következő Samsung Expert RAW frissítés

Az Expert RAW 2.0.10.6 javíthatja a fotók túltelítettségét

A különbség jól látható az alábbi előtte és utána képeken. Néhányan valószínűleg csalódottak lesznek, amiért a telítettség le lett tiltva, de úgy gondoljuk, hogy az alacsonyabb telítettség alapértelmezés szerint jobb, mivel a telítettség és egyéb paraméterek mindig módosíthatók az alkalmazás fényképezési vezérlőivel a kép készítése előtt vagy későbbi utófeldolgozás során.

Úgy tűnik azonban, hogy a Galaxy S23 Ultra ultra-széles és zoom kamerájával készült képek továbbra is túltelítettek, bár ezt jelenleg nem tudjuk igazán megerősíteni, mivel az Expert RAW 2.0.10.6-os verziója még nem mindenki számára elérhető, és nem elérhető a Galaxy Store-ban. 

De ez a frissítés hamarosan világszerte megérkezik, és bár az új verziót Galaxy S23 Ultra készüléken tesztelték, kétségtelenül minden Galaxy S23 modellhez elérhető lesz. Más, Expert RAW-t támogató Samsung telefonokra is meg kell jelennie, bár előfordulhat, hogy a fotó telítettség változása nem minden eszköz esetében szerepel a frissítésben.

Itt töltheti le az Expert RAW-t a Galaxy Store áruházból (ha a hivatkozás nem működik telefonján keresse az Expert RAW-t a Galaxy Store-ban), vagy az APK Mirror segítségével.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei