A Tamagotchi visszatér!

2021.06.18| Phone Arena
Címkék:

Tamagotchi


Emlékszel a Tamagotchira? Oktatóeszközként érkezik még idén novemberben, első körben Japánba.

Az egyik legnagyobb őrület közvetlenül a századforduló előtt a Tamagotchi nevű apró, tojás alakú játék volt. A Bandai 1996 novemberében mutatta be, a háziállat-szimulációs játékból 83 millió darabot adott el a cég. A Tamagotchi tulajdonosnak megfelelően kell gondoskodnia virtuális háziállatáról, így az felnő és hosszú életet fog élni.

A Tamagotchi visszatér!

A Tamagotchi gondozása azt jelenti, hogy naponta többször megetetjük és itatjuk egy gomb megnyomásával, játszunk vele, hogy ösztönözzük az elméjét (a Tamagotchiban gyakran megtalálható a kő-papír-olló), megtisztítjuk a Tamagotchi lakóhelyiségét utána. Mosdóba megy, stb. Ha a játékos gondoskodik virtuális kisállatáról, az felnövekedésével megváltoztatja a formáját. Ha nem, akkor a Tamagotchi valószínűleg "meghal", és arra kényszeríti a felhasználót, hogy indítsa újra.

Míg a terméket sok vállalat lemásolta, a Bandai volt a cég, amely eredetileg kifejlesztette. Kotaku azt állítja, hogy Bandai visszahozza a Tamagotchit egy új verzióval, amelyet "Tamagotchi Smart"-nak hívnak érintés- és hangvezérléssel, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy "simogassák" és csevegjenek virtuális kedvencükkel. A funkciók közé tartozik a lépésszámláló, a digitális óra és a szinkronizálás egyszerű módja ismerőse készülékével.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Vannak új karakterek és stílusok is. Sok szempontból a Tamagotchi Smart ötvözi az eredeti Tamagotchi szórakoztató és egyedi tulajdonságait az okosóra gyorsaságával és csatlakoztathatóságával. A készülék TamaSma kártyákat fog használni, amelyeket a Bandai külön értékesít. A kártyák exkluzív elemeket és karaktereket tartalmaznak, amelyek letölthetők a Tamagotchi Smart készülékre.

A Tamagotchi Smart 2021. november 23-án debütál Japánban. A globális megjelenési dátumot még nem jelentették be.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Milyen gyakran cseréli a telefonját?


pár havonta
évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei