A Nothging töltőkábele pontosan olyan menő, ahogy vártuk

2023.06.21| Android Police

Még nem erősítetté meg a közelgő középkategóriás gyilkos, a Nothing Phone 2 bejelentési dátumát.

Az eszköz már néhány hónapja készül, Carl Pei, a Nothing vezérigazgatója pedig megerősítette a Phone 2 érkezését idén januárban. Pei az okostelefon megjelenési dátumával kapcsolatos közelmúltbeli kinyilatkoztatást követően bemutatta a márka első töltőkábelét – egy hagyományos USB-C-USB-C verziót –, amely várhatóan a következő hónapban lesz elérhető a Nothing Phone 2 mellett.

Annak ellenére, hogy már majdnem egy éve van okostelefonnal a globális piacokon, a gyártó jelenleg egyetlen tartozéka egy 45W-os USB-C töltőadapter, kivéve a Phone 1-hez szánt tokot és képernyővédőt. Ezt a kábelt, amelyet nemrég mutatott be Carl Pei, valószínűleg ezzel a vezetékes töltővel való használatra készült. Az ügyvezető nem árult el további részleteket erről a kiegészítőről.

A Nothging töltőkábele pontosan olyan menő, ahogy vártuk

Nem meglepő, hogy a cég nyitottság filozófiája az USB-C kábelig is eljutott, amit az átlátszó csatlakozó is bizonyít. Ez minden bizonnyal az egyik jobban kinéző USB-C kábel, bár valószínűleg jobban tetszett volna, ha fonott kialakítást használnak.

Az egyértelműség kedvéért ez egy teljesen más kábel, mint a Nothing Phone 1-hez mellékelt kábel, amely minden más, a piacon kapható töltőtartozékhoz hasonlít. Nem valószínű, hogy ez az újonnan kifejlesztett átlátszó USB-C kábel a Nothing Phone 2-vel együtt lesz a következő hónapban, bár nem zárhatjuk ki annak lehetőségét, hogy a 45W-os töltőt és az új kábelt is kombinálják egy csomagban.

Július 11-én délelőtt 11 órakor mutatja be a Nothing a Phone 2-t. A korai kiszivárogtatásoknak köszönhetően megtudtuk, hogy az okostelefon az utolsó generációs Snapdragon 8+ Gen 1 chipet használhatja, és nem az újabb 8 Gen 2 chipet, ahogy azt eredetileg vártuk. Bár ez a döntés várhatóan némi kritikával fog járni, nagy eséllyel a Nothing vonzó árcédulával ellensúlyozza, és a pénzért megvásárolható legjobb középkategóriás telefonok közé sorolja.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokVége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei