A Nothging töltőkábele pontosan olyan menő, ahogy vártuk

2023.06.21| Android Police

Még nem erősítetté meg a közelgő középkategóriás gyilkos, a Nothing Phone 2 bejelentési dátumát.

Az eszköz már néhány hónapja készül, Carl Pei, a Nothing vezérigazgatója pedig megerősítette a Phone 2 érkezését idén januárban. Pei az okostelefon megjelenési dátumával kapcsolatos közelmúltbeli kinyilatkoztatást követően bemutatta a márka első töltőkábelét – egy hagyományos USB-C-USB-C verziót –, amely várhatóan a következő hónapban lesz elérhető a Nothing Phone 2 mellett.

Annak ellenére, hogy már majdnem egy éve van okostelefonnal a globális piacokon, a gyártó jelenleg egyetlen tartozéka egy 45W-os USB-C töltőadapter, kivéve a Phone 1-hez szánt tokot és képernyővédőt. Ezt a kábelt, amelyet nemrég mutatott be Carl Pei, valószínűleg ezzel a vezetékes töltővel való használatra készült. Az ügyvezető nem árult el további részleteket erről a kiegészítőről.

A Nothging töltőkábele pontosan olyan menő, ahogy vártuk

Nem meglepő, hogy a cég nyitottság filozófiája az USB-C kábelig is eljutott, amit az átlátszó csatlakozó is bizonyít. Ez minden bizonnyal az egyik jobban kinéző USB-C kábel, bár valószínűleg jobban tetszett volna, ha fonott kialakítást használnak.

Az egyértelműség kedvéért ez egy teljesen más kábel, mint a Nothing Phone 1-hez mellékelt kábel, amely minden más, a piacon kapható töltőtartozékhoz hasonlít. Nem valószínű, hogy ez az újonnan kifejlesztett átlátszó USB-C kábel a Nothing Phone 2-vel együtt lesz a következő hónapban, bár nem zárhatjuk ki annak lehetőségét, hogy a 45W-os töltőt és az új kábelt is kombinálják egy csomagban.

Július 11-én délelőtt 11 órakor mutatja be a Nothing a Phone 2-t. A korai kiszivárogtatásoknak köszönhetően megtudtuk, hogy az okostelefon az utolsó generációs Snapdragon 8+ Gen 1 chipet használhatja, és nem az újabb 8 Gen 2 chipet, ahogy azt eredetileg vártuk. Bár ez a döntés várhatóan némi kritikával fog járni, nagy eséllyel a Nothing vonzó árcédulával ellensúlyozza, és a pénzért megvásárolható legjobb középkategóriás telefonok közé sorolja.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei