A nélkülözhetetlen matracvédő lepedő

2022.06.13
Címkék:

A vízhatlan matracvédő lepedő egy kisgyermekes családból sem hiányozhat. Nem túlzás, hogy e nélkül nem is érdemes használni az ágyat, mert nélkülözhetetlen az egészséges és higiénikus alváshoz.

Hiszen amíg nem alakul ki a megbízható szobatisztaság, addig az ágy matraca is veszélyben van.

A legegyszerűbb módja, hogy megóvjuk az ágy higiéniáját, ha matracvédő lepedőt használunk. Az ágy matracának mosása és szárítása kissé körülményes, a vízhatlan matracvédő lepedő viszont mosógépben mosható, szárítógépben szárítható.

Óvd az ágyat matracvédő lepedővel

A vízhatlan matracvédő lepedő tökéletes megoldást nyújt a kisebb balesetek esetére. Jó befektetés a beszerzése, mert megakadályozza, a matrac szennyeződését, és az élettartamát is növeli. Egyszerűbb megelőzni a problémát, mint orvosolni. A Babaágynemű bolt webáruházban számtalan méret közül lehet választani. Mindenki megtalálja azt a méretű vízhatlan matracvédő lepedőt, amire szüksége van, legyen szó gyerekágyról vagy kétszemélyes franciaágyról. A lepedő felhelyezése végtelenül egyszerű a sarokguminak köszönhetően, sima és gyűrődésmentes a felülete.

A nélkülözhetetlen matracvédő lepedő

Miért használj vízhatlan matracvédő lepedőt?

Az életünk egyharmadát alvással töltjük az ágyban. Csak gondolj bele, hogy az évek alatt hány liter verejtéket (és más egyebet) szívna fel a matrac. Kisgyermekek esetében könnyen megesik egy kis baleset, éjszakai bepisilés vagy kifolyik az esti kakaó, stb. A szobatisztaságra való szoktatás időszakában egyszerűen nélkülözhetetlen a használata.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Sok matrac fix huzattal rendelkezik, vagyis nem lehet lehúzni és kimosni. Nagy méretű - például franciaágyra való - huzat lehúzása és a mosógépbe gyömöszölése kissé kényelmetlen, a mérete és vastagsága miatt. Továbbá a matrachuzatoknak nem tesz jót a gyakori mosás sem, és a legtöbbjüket csak 30 fokon lehet mosni.

A praktikus vízhatlan matracvédő lepedőt egyszerűen csak a matracra rögzíted, és máris védve van a matrac a különböző szennyeződésektől, foltoktól. Egy mozdulattal levehető és magas hőfokon mosható, így sokáig friss és higiénikus marad az ágy matraca.

Ne aggódj, jól szellőzik!

Talán eddig azért nem használtál vízhatlan matracvédő lepedőt, mert féltél, hogy nem szellőzik jól és kényelmetlen lesz rajta aludni, esetleg megizzad a gyermek alvás közben. Ettől nem kell tartanod, mert légáteresztő anyagból készülnek, vagyis a nedvességet nem, de a párát átengedik. A külső rétegük poliuretánból készült, ami vízlepergető, a középső réteg nedvszívó frottírból, a felső pedig puha pamutból, így garantált az izzadásmentes alvás, nyári éjszakákon is.

A gazdag méretválasztéknak köszönhetően mindenféle méretű ágymatracra való közül válogathatsz. Praktikus minimum kettőt beszerezni belőle, hogy ha egy épp a szennyesben van, akkor se legyen a matrac védtelen.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei