A Motorola bejelentette az új Edge 50 Ultra okostelefont a legfrissebb Qualcomm AI chippel

2024.04.17| Android Central

Az új Motorola széria elegáns dizájnt, fejlettebb kamerákat és "Moto AI" funkciókat kínál.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

  • Miután már ebben a hónapban bemutatta a Motorola Edge 50 Prot Indiában, a Motorola most az egész 50-es sorozatot leleplezte, ideértve a Motorola Edge 50 Fusiont és a Motorola Edge 50 Ultrát.
  • A zászlóshajó Motorola Edge 50 Ultra Snapdragon 8s Gen 3 chipet, egy háromkamerás rendszert kínál, és "Moto AI" szoftveres eszközöket tartalmaz.
  • Jelenleg a telefonok korlátozott globális elérhetőséggel rendelkeznek Európában. 

A Motorola bejelentette az új Edge 50 Ultra okostelefont a legfrissebb Qualcomm AI chippel

Az utóbbi hetekben egyre növekvő számú szivárgások vették körül a prémium Edge 50 Ultrát, a Motorola maga is megkezdte az hivatalos bejelentés előtti heccelést múlt pénteken. A Motorola akkor megerősítette, hogy az Edge 50 Ultra támogatja a 125W TurboPower töltést. Most már tudjuk, hogy a zászlóshajó telefon támogatja a 50W vezeték nélküli töltést is, és 4500 mAh akkumulátorral rendelkezik. Ezek ugyanazok a technikai adatok, mint az Edge 50 Pro esetében.

Az Edge 50 Ultra azonban elkülöníti magát a többi modelltől kijelző, kamera rendszer és chipset tekintetében. 6,7 hüvelykes pOLED kijelzőt kínál, magasabb felbontással, mint az előző generációs modell, valamint a Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 Mobil Platformot a feldolgozási erőhöz. Ez egy fél lépéssel van az alatt, amit a Samsung és OnePlus zászlóshajók esetében látunk a Snapdragon 8 Gen 3 platformon, ennek ellenére abszolút figyelemre méltó, akár 16 GB memóriát és akár 1 TB tárhelyet kínálva.

A kamerák tekintetében a Motorola az Edge 50 Ultrába egy háromkamerás rendszert szerelt fel, amelyet egy 50MP-es fő szenzor emel ki. Van egy 64MP-es telefotó objektív is, amely képes 3x optikai nagyításra, és egy 50MP-es ultraszéles lencse is. Elöl egy további 50MP-es szelfi kamera található.

A Motorola bejelentette az új Edge 50 Ultra okostelefont a legfrissebb Qualcomm AI chippel

A Motorola Edge 50 Ultra kamerája

A Motorola Edge 50 Pro ugyanaz a telefon, mint az április 3-án Indiában bemutattak. Ez egy masszív középkategóriás, ennek megfelelően helyenként kompromisszumot kell kötni a jobb árért cserébe. 

Az Edge 50 Pro-n egy háromkamerás rendszer van, de a telefotó és az ultraszéles érzékelők kisebbek, mint az Edge 50 Ultra esetében. A chipset is egy lépéssel lejjebb van, mivel ez a telefon a Snapdragon 7 Gen 3 Mobil Platformot használja. Azonban tartalmaz egy minőségi, 6,7 hüvelykes pOLED kijelzőt 144 Hz-es frissítési frekvenciával.

A sorozat olcsó lehetősége a Motorola Edge 50 Fusion. Ez egy 6,7 hüvelykes kijelzőt kínál, amely képes 120Hz-es frissítési frekvenciára, de alacsonyabb felbontással, mint a többi 50-es sorozatú telefon. Habár a Motorola sajtóközleményében nem fedte fel az Edge 50 Fusion-t hajtó chipet, lehetséges, hogy az a Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 processzor lehet. Az Edge 50 Fusion egy kétkamerás rendszert tartalmaz egy 50MP-es fő kamerával és egy 13MP-es ultraszéles kamerával is.

Az összes telefon rendelkezik a Moto AI-jal, a Motorola új AI alapú funkcióinak csomagjával. A vállalat szerint ez a funkcionalitás generatív témákat, AI alapú keresést és navigációt, valamint kamera funkciókat tartalmaz. Mivel a Motorola My UX Android felülete a Google Fotókat használja alapértelmezett galéria alkalmazásként, ezek a telefonok támogatni fogják az AI funkciókat, mint például a Varázsszerkesztő, Varázstörlés és a Fotóképétlenség, a következő hetekben.

A Motorola Edge 50 Ultra ára 999 euró, az Edge 50 Pro ára 699 euró lesz, az Edge 50 Fusion pedig 399 euróba kerül majd. Mindhárom telefon elérhető lesz Európa, Latin-Amerika, Ázsia és Óceánia kiválasztott piacain.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei