A Microsoft rájött, mégsem jó ötlet a fitnesz karkötő

2016.10.07| Phone Arena

Legalábbis erre utal, hogy a Microsoft Band 2 már nem elérhető a cég weboldalán és hogy nincs is tervben jelenleg következő generációs modell.

A Microsoft Band 2 már nem elérhető a Microsoft Store-ban. Ezzel együtt egyre több, ellentmondásosnak tűnő információkhoz jutunk a Lumia modellekkel kapcsolatban is, nevezetesen a legtöbb arról szól, hogy a Microsoft megszünteti az okostelefonok gyártását. Ha a Band szériával is ez a helyzet, akkor nincs kizárva az sem, hogy – akárcsak a Blackberry – immár csak szoftvert fejlesztenek, ám a hardveres gyártást kiadhatják másnak. Vagy teljesen megszűnhet a Windows Phone akár. Jelenleg a csuklón viselhető kütyük piaca kétfelé ágazik.

A Microsoft rájött, mégsem jó ötlet a fitnesz karkötő

Az egyik megoldás már inkább az okosóra felé hajlik, míg a másik ág megtartja a fitnesz karkötői mivoltot, ez utóbbi családba tartozott a Microsoft Band 2 is. A 250 dollárba kerülő fitnesz kütyü igencsak drágának számított a megjelenéskor, nyilván ez is oka volt a sikertelenségnek. Nem is egyszerű felvenni a versenyt az olyan konkurenciával mint a Fitbit – bár ez elég drága manapság is –, vagy éppen a Xiaomi ultraolcsó készülékeivel. A Microsoft támogatást biztosít természetesen továbbra is a Band 2 karkötőhöz.

A Microsoft rájött, mégsem jó ötlet a fitnesz karkötőA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei