A Microsoft felvásárolta a SwiftKey-t

2016.02.05| GSM Arena

Alig pár napja csak pletykákat hallhattunk, most pedig kiderült, hogy meg is egyezett a SwiftKey és a Microsoft, ez utóbbi felvásárolta mintegy 250 millió dolláros áron a billentyűzet fejlesztőt.

A Financial Times adott hírt a felvásárlásról, amelyben a világ egyik legnépszerűbb, mobilokra kifejlesztett szövegbeviteli appot és a hozzá tartozó vállalatot vette meg a Microsoft. A 2010-ben bemutatott SwiftKey-t Android és – 2014 óta – iOS rendszereken mintegy háromszáz millióan használják. Eredetileg fizetős volt az alkalmazás, csak nemrég lett ingyenes, az in-app vásárlások megmaradtak, így léteznek fizetős témák hozzá. Ha a felvásárláshoz hozzátesszük, hogy a Microsoft éppen mostanában szerette volna a Word Flow billentyűzetet felturbózni és tényleg megvalósítani, nem lesz nehéz kitalálni, hogy végül ki viszi ezt véghez. Persze az sincs kizárva, hogy csak a SwiftKey által birtokolt mesterséges intelligencia kellett a redmondi óriásnak.

A Microsoft felvásárolta a SwiftKey-t



A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefont



Korábbi szavazások eredményei