A legnépszerűbb mobil alkalmazások pénzkereséshez

2022.09.23| (x)
Címkék:

A legjobb mobil alkalmazások, amik segíthetnek plusz bevételhez jutni, ha ügyesen használod ki a funkciókat. Találd meg a számodra megfelelőt.

Nézzünk szembe a tényekkel. A legtöbben szívesen látnánk extra készpénzt a pénztárcánkban. Talán azért, mert szükség lenne egy nagy vásárlásra, például egy házra, vagy fel szeretnéd tölteni a megtakarítási számládat. Talán annyi készpénzt szeretnél, hogy időnként kényeztethesd magad egy masszázzsal és arckezeléssel abban a gyógyfürdőben, amelyet már régóta kinéztél. Pénzügyi céljaidtól függetlenül, ha többletjövedelmet szerzel, kényelmesebbé teheted az életed. Szerencsére nem kell részmunkaidős állást keresned ahhoz, hogy ez az álom valóra váljon. A legjobb pénzkereső alkalmazásokkal növelheted bevételed, úgy, hogy például pénzt kapsz felmérések elvégzéséért, tárhelybérlésért, fel nem használt tárgyak eladásáért és titkos vásárlóként, vagy akár cikkek írásáért, amiket magyar online casino operátorok rendelnek meg tőled.

 

Hogyan keress pénzt az alkalmazásokkal

Rengeteg mód van arra, hogy pénzt keress az alkalmazásokkal, egyesek automatizáltabb folyamatokkal rendelkeznek, mint mások. A kezdéshez el kell döntened, hogy melyik alkalmazást szeretnéd használni, és hogyan szeretnél pénzt keresni.

 

A lehetőségeid a következők:

 

  • Pénzvisszatérítés: Számos készpénz-visszatérítési portál vagy vásárlási böngészőbővítmény segít pénzt megtakarítani a már végrehajtott vásárlásaiddal, így pénzt gyűjthetsz ajándékkártyákra vagy készpénzre.
  • Kis feladatok: Sok ilyen alkalmazás lehetővé teszi, hogy pénzt keress néhány percet igénybe vevő kis feladatok elvégzésével, például kérdőívek kitöltésével, videók megtekintésével vagy akár online játékokkal. A legtöbbet akár munka közben is végezheted.
  • Nagyobb feladatok: Az ilyen alkalmazások lehetővé teszik, hogy profilt hozz létre és hirdesd a szolgáltatásaidat, vagy válassz egy listából, amiért fizetést szeretnél.
  • Befektetés: A befektetett összegből pénzt kereshetsz, ami meglehetősen passzív módja a pénzkeresésnek. Még nagy tőkére sincs szükséged az induláshoz.

Ezt követően egyszerűen regisztrálnod kell egy fiókot, és át kell olvasnod, hogy mit szükséges tenni induláshoz. Bár kissé unalmasnak hangzik, a szerződési feltételek átolvasása hasznos lehet, hogy pontosan tudd, hogyan kaphatod meg a fizetésed.

 

Hogyan válassz magadnak online pénzkereső alkalmazást

A neked legmegfelelőbb alkalmazás kiválasztása sok próbálkozásba és hibába is kerülhet. Először is gondold át, mennyi időt tudsz és szükséges az alkalmazásra szánnod. Például, ha passzív pénzkereseti lehetőséget szeretnél, akkor olyan keress, aminél nem kell sokat tenned, hogy pénzt keress. Ha van egy kis időd, és úgy gondolod, hogy szórakoztató lehet, regisztrálj egy olyan alkalmazásra, amely lehetőséget kínál arra, hogy havonta akár néhány száz dollárt is keress kisebb idő és energia befektetéssel. Ha azonban több pénzt szeretnél keresni, akkor a legjobb választás olyan alkalmazásokkal, amelyekben felépíthetsz tulajdonképpen egy saját vállalkozást. Akár befektethetsz egy nagyobb összeget egy befektetési alkalmazásba, és hagyhatod, hogy a kamatos kamat varázsa működjön és termelje a pénzt helyetted.

 

Survey Junkie: A legjobb az online felméréseken keresztüli pénzkereséshez

Ez a pénzkereső alkalmazás lehetővé teszi, hogy értékeld a márkákat azáltal, hogy megosztod a véleményed felmérésekben, és ezzel extra pénzt keresel. A Survey Junkie segítségével a profilod alapján töltesz ki kérdőíveket, amelyek után virtuális pontokat kapsz, amelyek e-ajándékkártyákra válthatók be, vagy pénzben átutalhatók a PayPalra. Bevételeid közvetlenül bankszámládra utalhatók, vagy Amazon ajándékkártyákon keresztül készpénzt kaphatsz. Az alkalmazás olyan neves márkák ajándékkártyáit is kínálja, mint a Target, Sephora, Walmart, Amazon, Starbucks, Groupon és iTunes. A felület felhasználóbarát módon lett elkészítve, ahol az elérhető felmérések egy irányítópulton tekinthetők meg. Nem kell aggódnod, hiszen a válaszok teljesen névtelenek maradnak.

 

 

Fiverr: A legjobb online szolgáltatásokhoz

Az alkalmazás egy szabadúszó piactér, amely számos kategóriában kínál munkákat és lehetőségeket, beleértve az animációt, a programozást és az online írást. A kezdéshez hozz létre egy profilt eladóként szakértelmed tömör leírásával, és tedd közzé az általad kínált szolgáltatásokat, amely tartalmazza az árakat is. Az alkalmazásban vevőként jelölt ügyfélkör fog jelentkezni, ha megfelelőnek talál. Fizetést kapsz a munka elvégzése után. A Fiverr a teljesítmény függvényében rendel hozzád eladói szinteket. Ahogy feljebb lépsz a ranglétrán, eladhatsz extrákat is. A fizetést hitelkártyán keresztül előre fizetett kártyára (Fiverr Revenue Card), PayPalra, közvetlen elektronikus átutalásként kaphatod meg. A legalacsonyabb pénzfelvételi összegek változnak, és előfordulhat, hogy a választott opciótól függően kifizetési költség merül fel. A Fiverr felveszi a bevételeid 20%-át jutalékként, beleértve a borravalóból származó összegeket is. Miután leadtad a munkát és befejeztél mindent, egy 14 napos várakozási időkeret áll rendelkezésre, mielőtt hozzájuthatsz a pénzedhez.

  

Google Opinion Rewards: Alkalmas plusz bevétel szerzésére a Google felmérések kitöltése

Ez egy jutalomalapú program, amely rövid Google-kérdések kitöltését díjazza. Ez a fizetős felmérési alkalmazás PayPal-jóváíráson vagy a Google Playen keresztül fizeti ki a díjakat. Számos témában kapsz felméréseket, az ügyfél-elégedettségi felmérésektől és közvélemény-kutatásoktól a véleményekig. A tartózkodási helyedtől függően ez a fizetős felmérési alkalmazás általában helyi felméréseket kínál, és minden fizetős felmérés egy-két percet vesz igénybe. Bár a Google véleménynyilvánítási jutalmak az aktiválástól számított egy évig érvényesek, az alkalmazás értesít, ha a lejárati dátum gyorsan közeleg. A Play Áruház jóváírásai játékok, alkalmazások, filmkölcsönzés és könyvek vásárlására válthatók be. Az alkalmazás Android és iOS eszközökkel kompatibilis.

  

Rakuten: A legjobb a vásárlók jutalmazására

A hivatalos nevén Ebates, a Rakuten 40%-os készpénz-visszatérítéssel ajándékozza meg a vásárlókat a neves kiszállító cégektől, kiskereskedőktől és éttermektől származó vásárlások után. Ezenkívül a felhasználók készpénz-visszatérítést kaphatnak az ajándékkártyák és az utazások után. A kezdéshez hozz létre egy fiókot, és válaszd ki a kívánt ügyletet ebben a cashback alkalmazásban, hajtsd végre a tranzakciót a portálon, és már meg is vagy. Bank- vagy hitelkártyát is összekapcsolhatsz Rakuten-fiókoddal, hogy bolti készpénz-visszatérítést kapj, feltéve, hogy aktiváltad az ügyletet az alkalmazáson keresztül.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei