A központi porszívó nagy segítség!

2022.11.14
Címkék:

A porszívózás elengedhetetlen feladat, de ha nincs központi porszívód, és a kéziszerszámot szobáról szobára kell mozgatnod, akkor ez meglehetősen nagy kihívást jelenthet.

Lássuk, miért érdemes befektetni egy központi porszívó rendszerbe!

 

Idő- és energiamegtakarítás

 

A központi porszívó sok időt és erőfeszítést takaríthat meg, akár egy kiszóródott popcorn adagot takarítunk el, vagy egy kutya sáros lábnyomát, aki lábtörlés nélkül trappol végig a házon.

 

A szobákba bevitt hosszú cső segítségével a takarítást emelgetés és hajolgatás nélkül tudjuk elvégezni, így nem kell mindig a kézi porszívó után nyúlnunk.

 

Böngészd végig a Komfort Plus nagyszerű központi porszívóit, és könnyítsd meg a mindennapi házimunkát!

 

Miért válasszunk központi porszívót?

 

A hordozható porszívókban a motorok mérete korlátozott, mivel elég könnyűnek kell lenniük ahhoz, hogy kézben vihessük. A kézi porszívóhoz képest a központi porszívó rendszer motorja lényegesen nagyobb lehet. A szívás erősebb lesz, és rövidebb idő alatt többet takaríthatunk hatékonyabban, mivel a központi porszívó motorja háromszor-ötször erősebb lehet, mint egy hordozható porszívóé.

A központi porszívó nagy segítség!

A szőnyegek minden alkalommal teljesen megtisztulnak, és felszívhatják azokat a szemcséket, amelyeket a hordozható porszívók nehezen kezelhetnek. Ha a családban valaki allergiás, akkor a központi, nagy teljesítményű porszívók hasznosak, mivel még a legkisebb porszemeket is jobban felszívják.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

 

A hagyományos porszívók szinte mindig porfelhőt termelnek, amely súlyosbíthatja az allergiás betegeket állapotát, és szennyezheti a levegőt. Nem lesz ez a porproblémánk, ha központi porszívót szerelünk fel a közös lakóterületektől távol. A por és a szenny nem kerül fel a levegőbe, vagy ami még rosszabb, a tüdőnkbe, mivel a vákuumrendszerben pihen, amíg el nem jön az ideje annak kiürítésének.

 

Hosszú távú befektetés

 

A hordozható porszívók élettartama jellemzően hagy némi kivetnivalót. A hagyományos porszívókat úgy készítik el, hogy körülbelül három-négy évig működjenek, és ha karbantartásra van szükség egy komolyabb probléma megoldásához, a kiadások növekedhetnek.

 

A hagyományos porszívókkal ellentétben a központi porszívó rendszerek gyakran 20-30 évig vagy tovább működőképesek. A hagyományos porszívókhoz képest ez egy fantasztikus módszer a költségek csökkentésére.

 

Egy hatékony központi porszívó rendszer kétségtelenül szűrőcserét és egyéb karbantartást igényel, de összességében kevesebb figyelmet kell rá fordítanunk.

 

Többé nem kell újratölteni vagy új porzsákokat vásárolni, amely mindig a legrosszabbkor telik meg. Mivel a központi porszívó rendszer erősebb és hatékonyabb tisztítási megoldás, mint egy átlagos porszívó, remek hosszú távú befektetésnek tekinthető.

 

Látogass el a Komfort Plus weboldalára, ahol nagyszerű központi porszívó rendszereket találhatsz!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei