A keresőoptimalizálás (SEO) fő részei: mit érdemes a profira bízni

2021.11.22| (x)
Címkék:

SEO


Az egyik legfontosabb online marketing eszköz a keresőoptimalizálás. Tudj meg többet a SEO-ról!

Az online marketing témaköréről mindenki hallott már, aki nem barlangban lakott az utóbbi 20 évben. Azonban ez a téma olyan óriásivá nőtte ki magát mostanáig - és minden valószínűség szerint mindez folyamatosan tovább fog nőni a jövőben -, hogy több különböző szakterület alakult ki ezen belül is. Az egyik legfontosabb ilyen a keresőoptimalizálás (szakszövegekben sokszor SEO / search engine optimization) és ez mára már külön szakmává nőtte ki magát.

A keresőoptimalizálás (SEO) fő részei: mit érdemes a profira bízni

 

Miért? Azért, mert egyre több időt töltünk a világhálón és nemcsak egyre több döntést hozunk itt a vásárlásra vonatkozóan, hanem egyre többen vásárolnak különböző termékeket és szolgáltatásokat közvetlenül az interneten.

Ahhoz, hogy a te honlapod lehessen a(z egyik) legnépszerűbb bizonyos releváns kulcsszavakra, nagyon sok mindenre van szükség. Az első lépés egy valóban profi weboldal készítés folyamata, amelyet mindenképp érdemes valódi szakértő(k)re bízni: mind technikailag (technikai SEO), mind felhasználóbarát szempontjából óriási előnyhez lehet jutni, ha a honlap nemcsak "oké", vagy "rendben van", hanem valóban kimagaslik a konkurencia színvonalából.

Egy jó weboldal, mind tartalmilag, mind technikai módon nagyon fontos része a keresőoptimalizálás tág körének. Azonban egy igazán kiváló honlap még magában nem elégséges arra, hogy rögtön a Google első oldalán (vagy akár annak is az első helyezései között, esetleg a legelső helyén) szerepeljen. Ehhez szükség van a keresőoptimalizálás (SEO) további részeire is: ilyen az előzőekhez képest valószínűleg kevésbé ismert linképítés (linkmarketing) kifejezés, amely arra szolgál, hogy a (magyarországi és egyébként európai viszonylatban is) legfontosabb Google algortmusát is meggyőzzük arról, hogy az oldal valóban kiemelkedő és a keresőt használó potenciális érdeklődők és ügyfelek valóban a te oldalara vágynak.

A keresőoptimalizálás témájának fontos részei között meg kell említenünk a tartalmi részt is: sok szakma művelőjének nem esik különösebben nehezére egy releváns, technikailag helyes szöveg megírása (bár vannak kivételek - és végülis miért kellene szövegíró szakértőnek lenned, ha a villanyszereléshez értesz leginkább), de azontúl, hogy egy szöveg "jó", vagyis kielégíti az olvasók minőségi igényeit, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Google algoritmusa is azt fogja találni, hogy ezek ideális szövegek.

Nincs mindenki tisztában vele, de a szövegnek a világhálón nem csak tartalmi, de formai követelményei is vannak - legalábbis, ha igazán optimalizált tartalom és honlap a célunk: ezek nélkül pedig tényleg nincs esélyünk a Google kereső elejére "felmászni".

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei