A Google új funkciókat jelent be az Android és a Wear OS készülékekhez

2023.06.02| SamMobile
Címkék:

Google

,

új funkciók


A Google bemutatott néhány új funkciót az androidos okostelefonokhoz és táblagépekhez.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A vállalat új funkciókat mutatott be a Wear OS-alapú okosórákhoz is. Ezek a funkciók javítják a mobileszközök, például az okostelefonok, a táblagépek és az okosórák szórakoztatását, termelékenységét és biztonságát. Néhány funkció az elmúlt hetekben szivárgott ki.

Ezek a Samsung Galaxy okostelefonjaira és táblagépeire is megjelennek, míg a Wear OS-hez kapcsolódó funkciók a Galaxy Watch 4 és a Galaxy Watch 5 készülékeken lesznek elérhetőek.

A Google új funkciókat jelent be az Android és a Wear OS készülékekhez

Az olvasási készségek fejlesztése az olvasási gyakorlat segítségével

Az Olvasásgyakorlat funkció javítja a szövegértési és szókincsbeli készségeket. A gyerekekre szabott új funkció a Google Play Könyvek gyermekkönyvekben van jelen. Ha egy könyvön megjelenik a "Gyakorlás" jelvény, valós idejű visszajelzést kaphat, gyakorolhatja a rosszul kiejtett szavakat, és fejlesztheti olvasási készségét. Ez a funkció Android telefonokon és táblagépeken egyaránt elérhető.

A Google Finance, a Google News és a Google TV új widgeteket kap telefonokon és táblagépeken

A Google három új widgetet is bejelentett: Finance Watchlist, Google News és Google TV. Ezek a widgetek néhány nappal ezelőtt szivárogtak ki. A Wear OS okosórákhoz a Google bemutatta a Spotify új csempéjét és parancsikonját, amellyel azonnal hozzáférhetünk kedvenc zenéinkhez és podcastjainkhoz.

Új Google Keep és Spotify Wear OS csempék és parancsikonok

A washingtoni és San Francisco Bay Area-i Wear OS-felhasználók mostantól a Google Walleten keresztül fizethetnek a fuvardíjakért és használhatják a SmarTrip és Clipper kártyákat. 

A Google Keep is kap egy új Tile-t és egy watchface parancsikont. Várhatóan hamarosan láthatjuk ezeket az új funkciókat a Galaxy Watch 4 és a Galaxy Watch 5 sorozaton. A Gboard is több Emoji Kitchen opciót kap a vízi témájú emojik révén.

Online biztonsági funkciók a Google One-on keresztül

A Google One-tagok értesítést kaphatnak, ha e-mail-fiókjuk ki van téve a Dark Webnek. A Google lépéseket kínál az e-mail és a kapcsolódó információk védelmére. Ez a funkció értesíti Önt, ha személyes adatai kiszivárogtak a dark weben. A funkció egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el, és a Google közölte, hogy hamarosan további 20 országban is elérhető lesz.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei