A Google törölte az ad-blocker appokat a Playről

2013.03.14| Phone Arena

A keresőóriás egyetlen előrejelzés nélkül fogta és az összes, root joggal reklámmentességet biztosító programot törölte a Playről.

A keresőóriás egyetlen előrejelzés nélkül fogta és az összes, root joggal reklámmentességet biztosító programot törölte a Playről. Nem túl meglepő valójában ez a hír, hiszen a Google mindig is a hirdetésekkel keresett pénzt, nincs ez máshogy a mobilos reklámokkal sem. Ha nincs hirdetés, nincs pénz sem az óriáscégnek. Némileg rossz hír, hogy minden egyes más, ingyenes weboldal szintén ezekből a Google-féle reklámokból kap pénzt, illetve így tud ingyenes maradni. A legjobb az egészben, hogy az Android Developer Distribution Agreement 4.4-es pontja eleve kizárta volna az ad-blocker programokat a Playről. Innentől kezdve már csak más forrásokból érhetők el például az AdFree és az AdAway, ám a nem Playes telepítések miatt a felhasználóknak nagyon oda kell figyelniük, hogy ne egy kártékony funkcióval ellátott verziót tegyenek fel.

A Google törölte az ad-blocker appokat a PlayrőlTovábbi friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei