A Google számos új funkciót hozott Pixel mobilokra és Watchra

2024.03.05| Android Headlines

Amióta a Google tavaly bejelentette, hogy a továbbiakban nem tartja be a szigorú havi ütemezést a biztonsági frissítéseknél és a negyedéves ütemezést a funkciók hozzáadásánál, elég kevés újdonságot láthattunk.

2024-ben viszont ez már a harmadik új funkció, és még csak március 4-et írunk. Ezzel a frissítéssel a Pixel esetében a Google valójában jó néhány új funkciót ad hozzá. Ez magában foglalja a 10 bites HDR videót és az Ultra HDR fényképeket az Instagramon. A Pixel képes 10 bites HDR-videók készítésére és rögzítésére, és mostantól az Instagram-tekercsekre is feltölthető, és ugyanez vonatkozik az Instagram Ultra HDR-fotókra is.

Azok számára, akik nem ismerik, az „Ultra HDR Photos” egy új formátum, amelyet a Google tavaly hozzáadott az Android 14-hez. Szóval jó látni, hogy végre megjelenik az Instagramon. Ez a formátum lehetővé teszi, hogy a képek több információt tároljanak a fény intenzitásával kapcsolatban, ami részletesebb csúcsfényeket és árnyékokat, valamint intenzívebb színeket eredményez. Valóban úgy érezni, hogy ott vagyunk.

A Call Screen még jobbá válik, és most már segíthet hívásindításban, amikor a hívó fél hallgat. Ezzel a frissítéssel egy „hello” chip jelenik meg, ha a hívó nem válaszol. Egyszerűen érintse meg a gombot a hívás közben, és a Google Asszisztens felszólítja a hívót, hogy beszéljen, így megtudhatja, miért próbálják elérni Önt. Ha nem tudja azonnal fogadni a szűrt hívást, a Google Asszisztens tudatja a hívóval, hogy várjon még egy kicsit, amíg megpróbálja elérni Önt.

A Google számos új funkciót hozott Pixel mobilokra és Watchra

Jó hír a Pixel 7 felhasználóinak: A Circle to Search with Google mostantól a régebbi Pixel telefonokon is elérhető. Így most már a Google Pixel 7 és a Google Pixel 8 sorozat is rendelkezik ezzel a funkcióval a Galaxy S24 termékcsalád mellett.


A Pixel Watch jó néhány új funkciót kapott

Ezzel a frissítéssel a Google egy csomó funkciót is bevezet a Pixel Watchba.

  • Mostantól tömegközlekedési útvonalterveket kaphat a Wear OS rendszeren.
  • Van egy új Auto Workout mód, amely az első generációs Pixel Watchon is elérhető. Elképesztő, hogy ilyen sokáig tartott.
  • A Google a Pace Training, a Heart Zone Training és a Fitbit új Relax alkalmazását is bevezeti.
  • A Google a részleges képernyőmegosztást is hozzáadja a Pixel portfóliójához, és lehetővé teszi, hogy egyszerre csak egy alkalmazást osszon meg a teljes képernyő helyett. 
  • A Fast Pair frissül a korábban beállított Bluetooth-kiegészítők használatának lehetőségével új telefonján vagy táblagépén. 
  • A Google Dokumentumokhoz érkezik a Markup funkció, amely lehetővé teszi kézzel írt megjegyzések hozzáadását egy dokumentumhoz az Android készülékről.

A Google számos új funkciót hozott Pixel mobilokra és Watchra

  • Végül pedig elindul a Gboard Voice Toolbar táblagépekhez is. Így minimalizálhatja a digitális billentyűzetet, ha a hangbevitel aktiválva van, ami jobb többfeladatos kezelést és optimalizált képernyőterületet eredményez.

Ezek a funkciók mind a mai napon megjelennek egy új OTA-ban. A Beállítások > Rendszer > Frissítések keresése menüpontban frissítheti Pixel készülékét még ma.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei