A Google számos új funkciót hozott Pixel mobilokra és Watchra

2024.03.05| Android Headlines

Amióta a Google tavaly bejelentette, hogy a továbbiakban nem tartja be a szigorú havi ütemezést a biztonsági frissítéseknél és a negyedéves ütemezést a funkciók hozzáadásánál, elég kevés újdonságot láthattunk.

2024-ben viszont ez már a harmadik új funkció, és még csak március 4-et írunk. Ezzel a frissítéssel a Pixel esetében a Google valójában jó néhány új funkciót ad hozzá. Ez magában foglalja a 10 bites HDR videót és az Ultra HDR fényképeket az Instagramon. A Pixel képes 10 bites HDR-videók készítésére és rögzítésére, és mostantól az Instagram-tekercsekre is feltölthető, és ugyanez vonatkozik az Instagram Ultra HDR-fotókra is.

Azok számára, akik nem ismerik, az „Ultra HDR Photos” egy új formátum, amelyet a Google tavaly hozzáadott az Android 14-hez. Szóval jó látni, hogy végre megjelenik az Instagramon. Ez a formátum lehetővé teszi, hogy a képek több információt tároljanak a fény intenzitásával kapcsolatban, ami részletesebb csúcsfényeket és árnyékokat, valamint intenzívebb színeket eredményez. Valóban úgy érezni, hogy ott vagyunk.

A Call Screen még jobbá válik, és most már segíthet hívásindításban, amikor a hívó fél hallgat. Ezzel a frissítéssel egy „hello” chip jelenik meg, ha a hívó nem válaszol. Egyszerűen érintse meg a gombot a hívás közben, és a Google Asszisztens felszólítja a hívót, hogy beszéljen, így megtudhatja, miért próbálják elérni Önt. Ha nem tudja azonnal fogadni a szűrt hívást, a Google Asszisztens tudatja a hívóval, hogy várjon még egy kicsit, amíg megpróbálja elérni Önt.

A Google számos új funkciót hozott Pixel mobilokra és Watchra

Jó hír a Pixel 7 felhasználóinak: A Circle to Search with Google mostantól a régebbi Pixel telefonokon is elérhető. Így most már a Google Pixel 7 és a Google Pixel 8 sorozat is rendelkezik ezzel a funkcióval a Galaxy S24 termékcsalád mellett.


A Pixel Watch jó néhány új funkciót kapott

Ezzel a frissítéssel a Google egy csomó funkciót is bevezet a Pixel Watchba.

  • Mostantól tömegközlekedési útvonalterveket kaphat a Wear OS rendszeren.
  • Van egy új Auto Workout mód, amely az első generációs Pixel Watchon is elérhető. Elképesztő, hogy ilyen sokáig tartott.
  • A Google a Pace Training, a Heart Zone Training és a Fitbit új Relax alkalmazását is bevezeti.
  • A Google a részleges képernyőmegosztást is hozzáadja a Pixel portfóliójához, és lehetővé teszi, hogy egyszerre csak egy alkalmazást osszon meg a teljes képernyő helyett. 
  • A Fast Pair frissül a korábban beállított Bluetooth-kiegészítők használatának lehetőségével új telefonján vagy táblagépén. 
  • A Google Dokumentumokhoz érkezik a Markup funkció, amely lehetővé teszi kézzel írt megjegyzések hozzáadását egy dokumentumhoz az Android készülékről.

A Google számos új funkciót hozott Pixel mobilokra és Watchra

  • Végül pedig elindul a Gboard Voice Toolbar táblagépekhez is. Így minimalizálhatja a digitális billentyűzetet, ha a hangbevitel aktiválva van, ami jobb többfeladatos kezelést és optimalizált képernyőterületet eredményez.

Ezek a funkciók mind a mai napon megjelennek egy új OTA-ban. A Beállítások > Rendszer > Frissítések keresése menüpontban frissítheti Pixel készülékét még ma.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei