A Galaxy S24 szétszerelési videója megmutatja, milyen egyszerű a javítása

2024.02.01| SamMobile

Az elmúlt néhány évben a Samsung számos módon dolgozott okostelefonjai fejlesztésén, beleértve a kijelzőt és a kamerákat, a szoftverfunkciókat és a zökkenőmentességet, valamint az összeszerelés minőségét és javíthatóságát.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Galaxy S24 Ultra csaknem tökéletes javíthatósági pontszámot ért el, és úgy tűnik, hogy az alap Galaxy S24 modell is ugyanolyan könnyen javítható. Felkerült az internetre a PBKReviews új szétszedős videója, amely az alap Galaxy S24 modellt mutatja be. Mindent bemutat a Galaxy S24 belsejében, és azokat a lépéseket, amelyeket meg kell tennie, ha úgy dönt, hogy saját maga megjavítja a Galaxy S24-et.

A Galaxy S24 szétszerelési videója megmutatja, milyen egyszerű a javítása

A Galaxy S24 4000 mAh-s akkumulátorához húzófüllel ellátott öntapadó megoldást használ, így viszonylag könnyen cserélhető. Elmúltak azok az idők, amikor hőpisztollyal kellett leválasztani az akkumulátort a belső keretről. Ez az új videó a Snapdragon 8 Gen 3 vagy Exynos 2400 chipet (piacfüggő) lehűtő gőzkamrát is megmutatja és valóban, ez a hűtőelem nagyobb, mint a Galaxy S23 gőzkamrája. 

A Samsung nagyon kevés ragasztót használ a Galaxy S24 felépítéséhez. A hátsó panelt ragasztó tartja a helyén, ahogy az várható is, de a legtöbb belső alkatrész csavarokkal van rögzítve.

Ezek a jellemzők a PBKReview pontozási rendszere szerint a Galaxy S24 szinte tökéletes, 9/10 javíthatósági pontszámot adtak. A telefon tökéletesen szerelhető, 2/2-es pontszámot kapott az olyan kategóriákban, mint az alkatrészek elérhetősége, az akkumulátorcsere és a különféle alkatrészcserék. 1,5/2-t kapott a belső kialakítás és a képernyőcsere kategóriában.

A Samsung Self-Repair Program, amelyen keresztül a cég számos eszközhöz kínál cserealkatrészeket és eszközöket, még nem támogatja a Galaxy S24 sorozatot. A Samsung azonban a közelmúltban több összehajtható telefont, tévét, soundbart és egyéb eszközöket is felvett a programba, és nem kell sokáig várni, hogy a Galaxy S24 is csatlakozzon a listához.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei