A Galaxy S24 sorozat összes modellje megkaphatja ezt az iPhone 15 Pro funkciót

2023.10.06| Android Authority

Egy új pletyka azt sugallja, hogy a titán keret nem csak a Samsung Galaxy Ultra kiváltsága lesz.

Egy kiszivárogtató szerint a család mindhárom eszköze láthatott titán szerkezeteket. Egy másik kiszivárogtató azonban vitatja ezt az állítást, ezért egyelőre ne fogadjon rá.

Még hónapok választanak el bennünket a Samsung Galaxy S24 sorozat bevezetésétől. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne egy csomó kiszivárogtatás és pletyka, amelyet ellenőrizni kell. Ma egy érdekeset láthattunk, a gyakran kiszivárogtató Revegnus jóvoltából.

A korábban Twitterként ismert X-en Revegnus kijelentette, hogy a Samsung Galaxy S24 titán konstrukciókat nem csak az Ultra modellen ktartják fenn. Ehelyett a család mindhárom modellje titán keretet kaphat.

Revegnus ezután azzal támasztja alá ezt az állítást, hogy a Samsung saját gyártóberendezése segítségével tervezi a Galaxy S24 modellek titán vázát Vietnamban létrehozni. A Galaxy S24 Plus és Galaxy S24 Ultra keretei azonban két különálló harmadik féltől származhatnak. Ez borzasztóan konkrét információnak tűnik.

Egy másik jelentős kiszivárogtató azonban nem veszi meg. Ice Universe válaszában azt mondta, hogy a Samsung Galaxy S24 titán vázakat kizárólag az Ultra modell számára tartják fenn. Kinek higgyünk? Nos, ez a móka a kiszivárogtatásban: sosem lehet tudni.

Samsung Galaxy S24 titán: Tényleg minden modellhez?

Még akkor is, ha Revegnus rendkívül konkrétan határozza meg, mit várnak el a Galaxy S24 sorozattól, ha titánról van szó, kissé nehezen hisszük el ezt a pletykát. A titán prémium anyag, és sokkal drágább, mint az alumínium vagy a rozsdamentes acél. Felesleges többletköltség lenne, ha a titánt a kisebb Galaxy S24-ekbebe helyezné – és ez az anyagköltség minden bizonnyal a fogyasztóra hárulna.

A Galaxy S24 sorozat összes modellje megkaphatja ezt az iPhone 15 Pro funkciót

Ennek ellenére lehetséges, hogy a Samsung titánt is beépíthet a Galaxy S24 Plusba. Ez számunkra sokkal értelmesebb. Nyilvánvalóan az Ultra modell a legvalószínűbb, hogy titánt kapjon. 

A Samsung valószínűleg 2024 januárjában vagy februárjában fogja piacra dobni a Galaxy S24 sorozatot, így még várnunk kell, mire biztosra vesszük.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei