A Galaxy A14 a Samsung eddigi legjobban kinéző olcsó telefonja

2023.01.11| Android Police
Címkék:

Samsung Galaxy A14


A pénztárcabarát telefonok elképesztően jók lettek az elmúlt néhány évben, de néhány kivételtől eltekintve régebben nem hagytak maradandót a történelemben.

A CES 2023-on azonban a Samsung bejelentette legújabb A-sorozatú telefonját, a Galaxy A14 5G-t. Ha Ön egy pénztárcabarát vásárló, aki frissítésre vágyik, de mégis szeretne valami stílusosat, akkor ezt érdemes megnéznie.

Az Android Police személyesen is megnézte a Samsung Galaxy A14-et a CES-en, és lenyűgözte őket. A telefon számos dizájnjegyet vett át a tavaly megjelent Galaxy A13-ból, beleértve a három különálló kameragyűrűt is. Azt várjuk, hogy ez a dizájn a közelgő Galaxy S23 sorozatra is kiterjedjen, ami elősegíti a Samsung mobiltervezési nyelvének szabványosítását, és bizonyos értelemben az A14-et egy kicsit prémiumabbnak fogja érezni.

A Galaxy A14 a Samsung eddigi legjobban kinéző olcsó telefonja

A Galaxy A14 élei is laposabbak, mint az A13-nak, és általában kifinomultabbnak tűnik. A szélek nem teljesen laposak, de nincs olyan sima ív a telefon hátlapjától az oldala felé, mint a régebbi telefonon. Kicsit masszívabbnak is tűnik, mint a Galaxy A13, és nyomás alatt sem hajlik olyan könnyen. Összességében lényegesen szebben mutat kézben, mint a Samsung legtöbb legalacsonyabb A-sorozatú telefonja volt.

A Galaxy A14 a Samsung eddigi legjobban kinéző olcsó telefonja

A Galaxy A14 hátulján érdekes textúra található, koncentrikus körökben elhelyezett apró bordák, amelyek úgy néznek ki, mintha valahonnan a telefon hátuljáról, a kamerák közelében lévő pontból erednének. Igaz, félő, hogy a gerincek idővel összegyűjthetik a port és egyéb szennyeződéseket, de a minta némileg csökkenti az ujjlenyomatképződést. Egy kis vizuális intrikát is ad, érdekes módon szórja szét a fényt, de abszolút pozitív az összhatás.

A Galaxy A14 a Samsung eddigi legjobban kinéző olcsó telefonja

Hardver tekintetében a Galaxy A14 nem sokat változott az A13-hoz képest. Ugyanaz a MediaTek lapkakészlet és ugyanaz a négy giga RAM, valamint ugyanaz a (középszerű) háromkamerás összeállítás.

A legnagyobb funkcionális frissítés a képernyőn található: míg az A13 lenyűgözött 90Hz-es frissítési gyakoriságával, a 720p-s panel egyébként nem volt nagyszerű. A Galaxy A14 1080p 90Hz-es panelje éles színekkel és nagyszerű betekintési szögekkel rendelkezik. Egy olcsó telefonhoz nagyon szép kijelzőnek tűnik. A telefon továbbra is rendelkezik egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval. Ritkaság.

A Galaxy A14 a Samsung eddigi legjobban kinéző olcsó telefonja

A Samsung a szokásos módon csak a fekete verzió megjelenését tervezi az Egyesült Államokban. Más piacokon kaphatók lesznek az itt látott ezüst, zöld és lila modellek. Ennek ellenére 200 dolláros áron – ami az előző, 250 dolláros A13-at tekintve igen meggyőző árfekvés – a Samsung Galaxy A14 kiváló pénztárcabarát opciónak tűnik. A telefon 2023. január 12-től kapható.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

2022.12.17
| SamMobile
Íme a Samsung Good Lock modulok, amelyekről úgy gondoljuk, érdemes kipróbálni!
Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

2023.01.09
| AliExpress
Blackview BV9200: 6,6 hüvelykes, 120Hz-es kijelző, 5000mAh-es akkumulátor, 14GB Ram - csapj le rá most!
Megújul külsőleg a Galaxy S23 és S23 Plus

Megújul külsőleg a Galaxy S23 és S23 Plus

2022.12.19
| Android Authority
A Galaxy S23 és a Galaxy S23 Plus modellek dummy-jairól jelentek meg képek az interneten. A fotók néhány tervezési változást mutatnak be az S23 és az S22 között. A Galaxy S23 Ultra dummy-járól nincs információnk.
A klasszikus Always On Display megérkezett az iOS 16.2 frissítéssel

A klasszikus Always On Display megérkezett az iOS 16.2 frissítéssel

2022.12.15
| Phone Arena
Az iOS 16.2 klasszikus Always On Display funkciót kínál az Apple iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max modellekhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Az MMS lassan megszűnőben, de az SMS még él. Ön melyik applikációt használja leginkább üzenetküldésre?


Instagram
Messenger
Signal
Skype
SMS
Snapchat
Telegram
Viber
Whatsapp
EgyébKorábbi szavazások eredményei