A Galaxy A14 a Samsung eddigi legjobban kinéző olcsó telefonja

2023.01.11| Android Police
Címkék:

Samsung Galaxy A14


A pénztárcabarát telefonok elképesztően jók lettek az elmúlt néhány évben, de néhány kivételtől eltekintve régebben nem hagytak maradandót a történelemben.

A CES 2023-on azonban a Samsung bejelentette legújabb A-sorozatú telefonját, a Galaxy A14 5G-t. Ha Ön egy pénztárcabarát vásárló, aki frissítésre vágyik, de mégis szeretne valami stílusosat, akkor ezt érdemes megnéznie.

Az Android Police személyesen is megnézte a Samsung Galaxy A14-et a CES-en, és lenyűgözte őket. A telefon számos dizájnjegyet vett át a tavaly megjelent Galaxy A13-ból, beleértve a három különálló kameragyűrűt is. Azt várjuk, hogy ez a dizájn a közelgő Galaxy S23 sorozatra is kiterjedjen, ami elősegíti a Samsung mobiltervezési nyelvének szabványosítását, és bizonyos értelemben az A14-et egy kicsit prémiumabbnak fogja érezni.

A Galaxy A14 a Samsung eddigi legjobban kinéző olcsó telefonja

A Galaxy A14 élei is laposabbak, mint az A13-nak, és általában kifinomultabbnak tűnik. A szélek nem teljesen laposak, de nincs olyan sima ív a telefon hátlapjától az oldala felé, mint a régebbi telefonon. Kicsit masszívabbnak is tűnik, mint a Galaxy A13, és nyomás alatt sem hajlik olyan könnyen. Összességében lényegesen szebben mutat kézben, mint a Samsung legtöbb legalacsonyabb A-sorozatú telefonja volt.

A Galaxy A14 a Samsung eddigi legjobban kinéző olcsó telefonja

A Galaxy A14 hátulján érdekes textúra található, koncentrikus körökben elhelyezett apró bordák, amelyek úgy néznek ki, mintha valahonnan a telefon hátuljáról, a kamerák közelében lévő pontból erednének. Igaz, félő, hogy a gerincek idővel összegyűjthetik a port és egyéb szennyeződéseket, de a minta némileg csökkenti az ujjlenyomatképződést. Egy kis vizuális intrikát is ad, érdekes módon szórja szét a fényt, de abszolút pozitív az összhatás.

A Galaxy A14 a Samsung eddigi legjobban kinéző olcsó telefonja

Hardver tekintetében a Galaxy A14 nem sokat változott az A13-hoz képest. Ugyanaz a MediaTek lapkakészlet és ugyanaz a négy giga RAM, valamint ugyanaz a (középszerű) háromkamerás összeállítás.

A legnagyobb funkcionális frissítés a képernyőn található: míg az A13 lenyűgözött 90Hz-es frissítési gyakoriságával, a 720p-s panel egyébként nem volt nagyszerű. A Galaxy A14 1080p 90Hz-es panelje éles színekkel és nagyszerű betekintési szögekkel rendelkezik. Egy olcsó telefonhoz nagyon szép kijelzőnek tűnik. A telefon továbbra is rendelkezik egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval. Ritkaság.

A Galaxy A14 a Samsung eddigi legjobban kinéző olcsó telefonja

A Samsung a szokásos módon csak a fekete verzió megjelenését tervezi az Egyesült Államokban. Más piacokon kaphatók lesznek az itt látott ezüst, zöld és lila modellek. Ennek ellenére 200 dolláros áron – ami az előző, 250 dolláros A13-at tekintve igen meggyőző árfekvés – a Samsung Galaxy A14 kiváló pénztárcabarát opciónak tűnik. A telefon 2023. január 12-től kapható.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
A Honor 90 GT megjelent 24 GB RAM-mal és 100 W-os gyorstöltéssel

A Honor 90 GT megjelent 24 GB RAM-mal és 100 W-os gyorstöltéssel

2023.12.28
| Phone Arena
A Honor 90 GT immár hivatalos, és bár a telefont az előző generációs Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet hajtja, valószínűleg nincs olyan dolog, amit ne lehetne a telefonnal megtenni.
A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

2024.01.03
| SamMobile
Lehet, hogy a Galaxy S24 lesz az a telefon, amely a következő pár hétben minden figyelmet magára von, de a Samsungnak más fontos készülékei is készülnek, mint például a Galaxy A55.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei