A Galaxy A14 a Samsung eddigi legjobban kinéző olcsó telefonja

2023.01.11| Android Police
Címkék:

Samsung Galaxy A14


A pénztárcabarát telefonok elképesztően jók lettek az elmúlt néhány évben, de néhány kivételtől eltekintve régebben nem hagytak maradandót a történelemben.

A CES 2023-on azonban a Samsung bejelentette legújabb A-sorozatú telefonját, a Galaxy A14 5G-t. Ha Ön egy pénztárcabarát vásárló, aki frissítésre vágyik, de mégis szeretne valami stílusosat, akkor ezt érdemes megnéznie.

Az Android Police személyesen is megnézte a Samsung Galaxy A14-et a CES-en, és lenyűgözte őket. A telefon számos dizájnjegyet vett át a tavaly megjelent Galaxy A13-ból, beleértve a három különálló kameragyűrűt is. Azt várjuk, hogy ez a dizájn a közelgő Galaxy S23 sorozatra is kiterjedjen, ami elősegíti a Samsung mobiltervezési nyelvének szabványosítását, és bizonyos értelemben az A14-et egy kicsit prémiumabbnak fogja érezni.

A Galaxy A14 a Samsung eddigi legjobban kinéző olcsó telefonja

A Galaxy A14 élei is laposabbak, mint az A13-nak, és általában kifinomultabbnak tűnik. A szélek nem teljesen laposak, de nincs olyan sima ív a telefon hátlapjától az oldala felé, mint a régebbi telefonon. Kicsit masszívabbnak is tűnik, mint a Galaxy A13, és nyomás alatt sem hajlik olyan könnyen. Összességében lényegesen szebben mutat kézben, mint a Samsung legtöbb legalacsonyabb A-sorozatú telefonja volt.

A Galaxy A14 a Samsung eddigi legjobban kinéző olcsó telefonja

A Galaxy A14 hátulján érdekes textúra található, koncentrikus körökben elhelyezett apró bordák, amelyek úgy néznek ki, mintha valahonnan a telefon hátuljáról, a kamerák közelében lévő pontból erednének. Igaz, félő, hogy a gerincek idővel összegyűjthetik a port és egyéb szennyeződéseket, de a minta némileg csökkenti az ujjlenyomatképződést. Egy kis vizuális intrikát is ad, érdekes módon szórja szét a fényt, de abszolút pozitív az összhatás.

A Galaxy A14 a Samsung eddigi legjobban kinéző olcsó telefonja

Hardver tekintetében a Galaxy A14 nem sokat változott az A13-hoz képest. Ugyanaz a MediaTek lapkakészlet és ugyanaz a négy giga RAM, valamint ugyanaz a (középszerű) háromkamerás összeállítás.

A legnagyobb funkcionális frissítés a képernyőn található: míg az A13 lenyűgözött 90Hz-es frissítési gyakoriságával, a 720p-s panel egyébként nem volt nagyszerű. A Galaxy A14 1080p 90Hz-es panelje éles színekkel és nagyszerű betekintési szögekkel rendelkezik. Egy olcsó telefonhoz nagyon szép kijelzőnek tűnik. A telefon továbbra is rendelkezik egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval. Ritkaság.

A Galaxy A14 a Samsung eddigi legjobban kinéző olcsó telefonja

A Samsung a szokásos módon csak a fekete verzió megjelenését tervezi az Egyesült Államokban. Más piacokon kaphatók lesznek az itt látott ezüst, zöld és lila modellek. Ennek ellenére 200 dolláros áron – ami az előző, 250 dolláros A13-at tekintve igen meggyőző árfekvés – a Samsung Galaxy A14 kiváló pénztárcabarát opciónak tűnik. A telefon 2023. január 12-től kapható.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei