Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 részletek és árak

2018.12.13

Rengeteg apró részletre derült fény a Samsung Galaxy S10 modelljeivel kapcsolatban.

 

Árak, megjelenés, tárhely és variánsok mind szerepelnek a friss pletykában. A Gizmodo szerint a Samsung Galaxy S10 még a 2019-es Mobile World Congress előtt bejelentésre kerül annak ellenére, hogy hagyományosan ezen a rendezvényen mutatja be a Samsung a Galaxy S termékcsaládot. Jövőre öt nappal előbb, már február 20-án sor kerül rá, ehhez képest nem sokkal később, március 8-tól megvásárolhatók lesznek a Galaxy S10-ek. Háromféle változat kerül napvilágra, méghozzá az alábbiak szerint.

A Samsung Galaxy S10 6.1 colos, hajlított kijelzőt kap, 128 vagy 512 gigabájt tárhellyel lesz választható, ára 800-1000 font lesz. A Samsung Galaxy S10 Plus nagyobb, 6.4 colos, szintén hajlított megjelenítővel rendelkezik, 128, 512 gigabájt, illetve egy TB belső tárhely is elérhető lesz, az árak 900-1100-1400 font körül alakulnak az Egyesült Királyságban.A Samsung Galaxy S10 Lite a legkisebb mind közül a maga 5.8 colos, hagyományos, egyenes megjelenítőjével, a 128 gigabájt tárhellyel és a 670 fontos árával.

A jelek szerint a Samsung ugyanazzal próbálkozik jövőre, mint az Apple idén az iPhone-okkal, minden mobil árát emeli, ám emellett elérhetőbb áron is kínál gyengébb tudású változatot a gazdagabb kínálat érdekében. Bár az Apple-nek a jelek szerint nagyon nem jött be ez a stratégia, a Samsungnál talán működhet.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei