Oppo

Oppo N1: forgatható kamerával

2013.10.14

A Kínában méltán elismert, főként felsőkategóriás modelljeiről ismert Oppo bemutatta az Oppo N1 forgatható kamerával ellátott változatát, amelyhez a fejlesztői tagok elképesztően olcsón juthatnak hozzá.

A Kínában méltán elismert, főként felsőkategóriás modelljeiről ismert Oppo bemutatta az Oppo N1 forgatható kamerával ellátott változatát, amelyhez a szerencsések elképesztően olcsón juthatnak hozzá. A gyártó egyre agresszívebb marketingjének is köszönhető, hogy már Európában is sokak számára ismerősen cseng az Oppo név és valójában tényleg egy szinten emlegethető a konkurens Samsung, LG és Apple nevekkel. A legfrissebb modell a szeptember végén debütált Oppo N1, amely 13 megapixeles, 206 fokban forgatható, extra gyorsan induló kamerával, valamint előlapi érintős gombokkal érkezett meg. A kamera tudását akár 8 másodpercig kitolható záridő egészíti ki. Az előzetes tesztek szerint akár százezer forgatást is kibír a szerkezet.

Az Oppo N1 ezen kívül 14 lépcsőben polírozott, alumínium burkolatot, a hátlapon az Oppo felirat alatt O-Touch érintőpanelt kapott. Ez utóbbi egy 12 négyzetcentiméteres panel, mely segítségével görgethetők az oldalak, a fotók a galériában. Az N1 5.9 colos kijelzője full HD felbontást kapott, a készülékhez jár egy O-Click nevű távirányító, ezzel elkészíthetők képek, de akár meg is csörgethető az épp eltűnt készülék. Az N1-hez Bluetooth segítségével kapcsolódik és 50 méterig használható.

A cég egyben bejelentette az N1 Pioneer programot, amely tíz kreatív munkatársat keres, hogy az első N1 példányokhoz mindössze 99 dolláros áron hozzájuthassanak, majd az azokkal készült fotókat és élményeket minél több emberrel osszák meg. A jelentkezés ma kezdődött, az Oppo weboldalán lehet feliratkozni.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei