iPhone SE 2

Jövőre jön az iPhone SE 2

2019.10.07
Címkék:

iPhone SE 2

,

pletyka


iPhone 8 dizájn, A13 chipset, ez lehet az Apple iPhone SE 2, amely létezéséről évek óta pletykálnak.

Az iPhone SE 2016-ban jelent meg, gyakorlatilag az iPhone 5s újra kiadása volt kisebb méretben, amikor is az iPhone-ok még 4.7 és 5.5 colos kijelzővel hódítottak. Az iPhone SE az iPhone 5 burkolatát kapta, ám tudásban, így kamerában is az iPhone 6s-t hozta, tehát jó alternatív volt azoknak, akik kifejezetten kis méretű okostelefont kerestek.

Az iPhone SE 2 érkezéséről immár 2.5 éve kerülnek elő újra és újra a pletykák, először már 2017 elején írtak róla, hogy a sikerre való tekintetre jön a 4 colos modell új verziója. Most azonban a megbízható Apple híreiről ismert Ming-Chi Kuo úgy tudja, 2020 első negyedévében valóban bemutatja a telefont az Apple, ez egyezik egy múlt heti, azonos adatokat tartalmazó, más forrásból származó híreszteléssel.

A belépő szintű iPhone jóval olcsóbb lesz az iPhone 11-nél, hardveresen iPhone 8 burkolat, A13 processzor és 3 gigabájt RAM jellemzi. Ming-Chi szerint az Apple 2020-ban akár 30-40 milliót is eladhat ebből az egyetlen modellből. Az iPhone SE 2 lehetővé teheti a gyártó számára az iPhone 8 duó kiszervezését, ugyanis a mai napig számos felhasználó nem hajlandó a fizikai home gombról váltani. Ez azt is jelenti, hogy az SE 2 is ilyen gombbal kell érkezzen. Szerencsére az Apple a MacBookokon használja a Touch ID-t, így nem okoz fejtörést a megoldás. Jelenleg a legolcsóbb az Apple iPhone 8, amit újonnan meg lehet vásárolni, ezt válthatja az Apple iPhone SE utódja.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei