Honor 8X - 2018 legjobb ár-érték arányú okostelefonja

2018.10.31| Honor

A Honor tovább feszegeti a határokat, és megpróbál maximális méretű képernyőt kínálni azoknak a felhasználóknak, akik a vásárlásnál az árcédulát is megnézik.

6.5" kijelzővel, 91%-os kijelző-készülék aránnyal, AI kamerával és nagy teljesítményű chipsettel, a Honor 8X olyan magas színvonalat biztosít, amit más hasonló árú okostelefonok nem tudnak felülmúlni.  A felhasználói élmény alapja a kijelző minősége, és a Honornak fontos, hogy legyőzze a korlátokat. A praktikussága mellet – a játékoknál, videóknál, internetezésnél és emailezésnél – a nagy kijelzőnek fontos szerepe van, főként a könnyű kezelhetőség és élmény szempontjából. A kijelző állandóan középpontban van, a telefonnal való első találkozástól kezdve.

A hátlap dizájnja ugyancsak lényeges. A Honor a német ipari formatervező, Dieter Ram elképzelését támogatja, mely szerint “kevesebbet, de jobbat” és aminek köszönhetően az általa tervezett termékek időtállóak és sokak szerint inspirálóak. Az Honor ugyanezt a minimalista filozófiát és tudományos hozzáállást tette magáévá a Honor 8X tervezésekor, ami a magas szintű technológiát és az esztétikus külsőt ötvözi, ezzel megtalálva a praktikusság és a szépség közötti megfelelő egyensúlyt. A Honor 8X időtálló dizájnja csak a legfontosabb dolgokra koncentrál. Az egyszerűségét a legbonyolultabb technológiának köszönheti.

Honor 8X - 2018 legjobb ár-érték arányú okostelefonja

Mielőtt elkezdenénk egy telefont használni, általában felemeljük, hogy kipróbáljuk, milyen érzés a kezünkben tartani. A megjelenés és az első érintés tapasztalata határozza meg az első benyomást. Egy okostelefon a stílusával, a dizájnjával és az érzésével hódít.

  • A 91%-os kijelző-készülék aránynak köszönhetően nagy kijelzőt és vékony készüléket kapunk: A fogyasztók számára a kijelző az egyik legfontosabb eleme egy okostelefonnak. De amíg mindenki nagy kijelzőt szeretne, senki nem akarja, hogy púpos legyen. Az okostelefonnak könnyen kezelhetőnek kell lennie, és ehhez a kijelző-készülék arány a legfontosabb. A Honor fejlett chip-on-film technológiát és egy szabadalmaztatott antenna dizájnt használ, aminek köszönhetően az alsó szegély mindössze 4,25 mm széles és eléri a 91%-os kijelző-készülék arányt.

A Honor 8X a 91%-os kijelző-készülék arányával és kedvező árával megelőzi a legtöbb drága telefont a piacon, például az iPhone X-et (87.36%) és a Samsung S9-et (86.56%). 

Honor 8X - 2018 legjobb ár-érték arányú okostelefonja

  • 6,5" különleges tisztaságú képernyő: A Honor 8X 6,5" Notch Full-View 2.0 kijelzővel van felszerelve. A kijelző nagyobb, mint az eddigi készülékeknél, és közelebb áll a 21:9-es képarányhoz, amit a mozikban használnak. A képernyőnek továbbá magas, 2340 X 1080 felbontása, és 85%-os színtér-lefedettsége van, ami lehetővé teszi, hogy a használók gyönyörű képet élvezhessenek egy sima és kompakt okostelefonon. Mindemellett a telefon 7,8 mm vastag, így kényelmesen elfér a tenyérben.
  • Minimalista dizájn koncepció, az esztétikát szem előtt tartva: A Honor 8X a minimalista dizájnban készült, miközben az esztétikára és a részletekre ügyel. Az új okostelefon egy fém középső vázat használ és egy 2.5D dupla textúrájú auróra, rácsozott hatású üveg hátlapot, így egy elegáns és letisztult dizájnt kapunk. A hátlap 15 rétegből áll és minden szögből fényvisszaverő hatású. Fekete, kék és piros színek közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a hozzá illő stílust.
  • Videó javítás a jobb képminőségért: Az Honor 8X egy ideális mobil szórakoztató platform, különösen az egyedülálló, videó javító technológiájának köszönhetően. Kihasználva az okostelefon processzorát, ez a technológia élénk színeket és részleteket mutat meg a videókban.
  • Védd a szemed: Szemünk egyre gyakrabban van kitéve az ún. kékfény sugárzásnak, amelyet az elektronikus készülékek bocsátanak ki. A Honor 8X egy olyan újgenerációs Eye Comfort funkcióval van ellátva, ami TüV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkezik, csökkenti a kékfény sugárzását, így kevésbé fárad el a szem. A Honor 8X-ben nappali és éjszakai kijelző technológia is van, aminek segítségével a felhasználók napközben élesen láthatják a kijelzőt és este, lefekvés előtt kényelmesebben tudnak rajta olvasni.

A Honor 8X kijelző és okostelefon dizájnja felülmúlja a vásárlók elképzeléseit. Az új generációs szegély nélküli, Full View 2.0 kijelző lenyűgöző, korlátok nélküli látványélményt nyújt. A filmnézéstől kezdve a játékon át a mindennapi használatig, lehetővé teszi, hogy a korlátainkat legyőzve felfedezzük a világot. A legfontosabb azonban, hogy ezek a prémium funkciók minden Honor 8X felhasználó számára elérhetőek, ezáltal áthidalja a piacon érzékelhető különbséget a prémium és az olcsóbb okostelefonok között.

Az okostelefon kamerái segítenek a felhasználóknak abban, hogy megosszák az élményeiket a barátaikkal, a családjukkal és másokkal a világ bármely pontján. A telefonhasználók minden nap készítenek fényképeket a szelfiktől kezdve a tájfotókig, hogy posztolhassák a közösségi médián vagy elküldhessék üzenetben. A fotók és a videók készítése egy módja az önkifejezésnek és a kapcsolatépítésnek.

Honor 8X - 2018 legjobb ár-érték arányú okostelefonja

Az Honor felismerte, hogy az emberek manapság úgy gondolnak a telefonjukra, mint egy bizalmas társra, amivel mindent megosztanak, ami történik az életükben. Az emberek ezért elvárják, hogy jó minőségű képeket tudjanak készíteni minden helyzetben, még akkor is, ha a nappal szemben állnak, mozgó tárgyat fotóznak, vagy éjszakai látképet szeretnének megörökíteni. Mindenki profi színvonalú képeket szeretne posztolni az Instagramon, függetlenül attól, hogy van-e fotós képesítése. Ezért ruházta fel az Honor mesterséges intelligenciával a Honor 8X kameráját.

  • A Honor 8X egy magas felbontású, két képernyős 20+2 MP-s hátsó és 16 MP elülső kamerával van felszerelve. Bár sokan még mindig a megapixelek számát nézik, amikor kamerát választanak, a szakma már nem a magas számú megapixelekben látja a kiváló minőségű fotók titkát.
  • A Honor 8X a megapixelek számolásán túli verseny élvonalában van. A Honor 8X AI kamerája fel tud ismerni több, mint 500 jelenetet 22 kategóriában, és aszerint optimalizálja a beállításokat és a fotóminőséget, hogy éppen mit fotóz a felhasználó. Ennek köszönhetően képes lenyűgöző fotókat készíteni, bármilyen körülmények között. Ez azért is izgalmas, mert az egyik legfejlettebb kamera technológia ezáltal eljutott az átlagos felhasználókhoz is.
  • Fotó optimalizáció: A Honor 8X által alkalmazott mesterséges intelligencia deep learning technológiája lehetővé teszi a tárgyak pontos szegmentációját a képen belül. Például amikor egy felhasználó lefotózza a barátnőjét egy farmon, a kamera felismeri a lányt, a természetet és a kék eget a fotón, és ki tudja emelni az emberi arcot, a zöldet élénkebbé tudja tenni és a kék eget simábbá a fotó szegmentációjának köszönhetően. 
  • Éjszakai fotózás: Az éjszakai fotók gyakran elmosódottnak látszanak, a kézmozdulat és a gyors zársebesség miatt. Állvány nélkül fotózni általában kihívást jelent. A Honor 8X mesterséges intelligenciát használ, hogy gyönyörű éjszakai fotókat készítsen a gépi tanuláson alapuló multi-frame stabilizáció technológia segítségével. Ez a technológia elemzi a kameramozgást és intelligensen kiválasztja és kombinálja a különböző kereteket, hogy ne legyen elmosódott a kép még akkor sem, amikor a használónak remeg a keze.
  • Háttérvilágítás fényképezésnél: Hátsó megvilágítás esetén a portrék gyakran sötétek lesznek. A szemantikus képszegmentáció és a high dynamic range (HDR) funkcióknak köszönhetően azonban az elülső kamera jelentősen fel tudja javítani a fotó minőségét. A különböző keretek kombinálásával és az arcok megvilágításával a környezet és az arcok is tisztán láthatóak lesznek még homályos vagy erős háttérvilágítás esetében is.
  • Természetes bokeh hatás és eredeti bőrszín: Mindenkiből profi fotós válhat a portré mód segítségével, ami természetes bokeh hatást és eredeti bőrszínt ad. A bokeh hatás az előtérben és a háttérben művészi és emlékezetes fotókat eredményez. A fotózás még könnyebbé válik a fókusz utólagos beállításával.
  • Tökéletes szelfi: Bemutatjuk az új 4 Cell fúziót a 16 MP-es első kamerában:
    • 4 Cell fusion: A kamera érzékelőjének a pixel mérete négyszer nagyobb, mint ezelőtt, és az aggregált pixel kétszer több fényt enged be. Ennek köszönhetően mindegy, hogy este vagy napközben fotózunk.
    • Super slow-motion: A Honor 8X super slow-motion funkciója 16-szorosára lassítva is képes videókat felvenni. Automatikus és manuális beállítható módok közül is lehet választani a legjobb eredmény érdekében. Az élet legértékesebb pillanatai egy szempillantás alatt is lejátszódhatnak. A super slow-motionnal köszönhetően a használók minden részletét lencsevégre tudják kapni.
    • AR hatás: A kiterjesztett valóság (augmented reality, AR) hatással a kamera érdekes csoportképeket tud készíteni egy AR maszk és háttérbeli változtatások segítségével.

A Honor 8X piacra dobása nagy előrelépést jelent a kameratechnológiában. Készüljön a fotó, háttérvilágítással, fényképezzen a felhasználó gyorsan mozgó tárgyakat vagy embereket, portréfotókat vagy szelfiket készít, vagy speciális effekteket adna hozzá, a Honor 8X AI kamerája minden igénynek megfelel. A Honor 8X a fantasztikus funkcióival és lenyűgözően elérhető áraival olyan piaci újdonságnak számít, amely örökké meg fogja változtatni az emberek mobilfotózásról alkotott képét. A Honor 8X egy olyan okostelefon, aminek segítségével bárki profi fotósnak tűnhet.

A népszerű okostelefonokban a mai vásárlók nagyméretű képernyőt, kitűnő kamerát és egy vékony, elegáns készüléket keresnek. Azonban azt is elvárják, hogy a dizájn ne menjen a teljesítmény rovására. Viszont a nagyobb képernyő többet is fogyaszt, viszont a vásárlók nem szívesen vesznek olyan készüléket, amelynek az akkumulátora kevesebb ideig tart. Mindannyian éreztük már azt az aggodalmat, amikor észrevettük, hogy a töltöttség közeledik a 0%-hoz. Egy olyan telefon, aminek az akkumulátora tovább bírja nem csak abban segít, hogy hosszabb ideig lehessen használni, hanem ezzel egyidejűleg nyugalmat is ad.

Honor 8X - 2018 legjobb ár-érték arányú okostelefonja

Az akkumulátor élettartama, jó feldolgozó képesség, zökkenőmentes grafikus teljesítmény, nagy memória, könnyen használható felület és könnyű kezelhetőség – ezek közül egyikről sem szívesen mondanának le a felhasználók. A Honor 8X a fejlett chipsetekkel, a nagyobb hatékonyság érdekében tervezett dizájnnal olyan teljesítményt kínál, ami felülmúlja a várakozásokat. A Honor 8X az a páratlan, új, elérhető áron kínált okostelefon, amit mindenki választ.

  • Lenyűgöző feldolgozó-képesség: A Honor 8X az első olyan okostelefon, amely octa-magos Kirin 710 chipsetekkel rendelkezik. A CPU egymagos teljesítménye 75%-kal erősebb, mint az előzőké. A chipsetek fejlett 12nm technológiával készülnek 4 x 2.2 GHz Cortex-A73 és 4 x 1.7 GHz Cortex-A53 magokkal. Ezek a chipsetek nem csak hogy gyorsabbak és ritkábban romlanak el, de a még magasabb felbontású filmeket is nézhetőek, és a videók, valamint képek is szerkeszthetőek a segítségével.
  • Extrém grafikai gyorsítás: A chipseteket a forradalmi GPU turbó teszi még jobbá – egy olyan úttörő hardver-szoftver integráció és grafikai technológia, ami optimalizálja az online játék élményét. Az új chipsetekkel együtt az átlagos GPU teljesítmény 130%-kal nőtt a korábbi verziókhoz képest, hogy még a legigényesebb gamerek igényeit is kielégítse.
  • Akkumulátor kompromisszumok nélkül: Ugyan az Honor 8X-at frissítették, hogy fantasztikus látványélményt nyújtson a 6,5” képernyővel és extrém teljesítményével, de ez sosem megy az akkumulátor élettartamának a rovására. A speciálisan tervezett új chipseteknek köszönhetően az SoC akkumulátor-felhasználása 30%-kal csökkent, annak ellenére, hogy a teljesítmény sokkal jobb. Az Honor 8X még tovább fejlesztették és egy nagyobb 3750 mAh akkumulátorral is rendelkezik. Egészében nézve, az Honor 8X akkumulátora tovább bírja, mint a korábbiak, a nagyobb képernyő és a magasabb feldolgozó-képesség ellenére is, ezáltal is eleget téve a felhasználók kéréseinek.
  • Gyors és biztonságos arcfelismerés és ujjlenyomat érzékelő: Az Honor 8X arcfelismerővel és ujjlenyomat érzékelővel is el van látva. A felhasználó fel tudja oldani a telefonját egyszerűen azzal, hogy ránéz. Az AI-vel felszerelt arcfelismerő funkció tud alkalmazkodni a nehéz megvilágításokhoz is és az apróbb változásokhoz, hogy a feloldás könnyebb legyen és biztonságosabb. Ha a használó inkább az ujjlenyomathoz ragaszkodik, az Honor 8X erre is ad lehetőséget. Az ujjlenyomat kényelmes módja annak is, hogy a különböző applikációkon keresztül jóvá tudjuk hagyni a fizetést.
  • Nagy memória és kezelhető funkciók: A Honor 8X elérhető áron van, de sosem áldozza fel a könnyű kezelhetőséget. A Honor 8X-nek 4GB + 128GB memóriája van, near-field communication (NFC) funkciója a gyors mobilos fizetésért, okos duális Bluetooth kapcsolata és Histen 5.0 audio technológiája 2.0-ás party mode-dal. Az összes fontos okostelefon funkció, amit az átlag használók nagyon vártak most egy karcsú, elegáns telefon formájában elérhetővé várt, csak egy karnyújtásnyira bárkitől.

A Honor 8X lenyűgöző teljesítményt nyújt elérhető áron. Ennek köszönhetően az okostelefon használatának élménye több ember számára elérhető, ezáltal is felrázva a piacot, hogy a legjobb ár-érték arányú okostelefonná válhasson 2018-ban.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei