iPhone

Exkluzív: új dizájnt kapnak a 2019-es iPhone-ok

2019.02.08
Címkék:

iPhone

,

pletyka

,

exkluzív

,


Az idén ősszel bejelentésre kerülő iPhone-ok teljesen megújult dizájnnal sokkolhatják a rajongókat.

 

Az Apple szeptemberben három iPhone-t leplezhet le, melyekből kettő OLED panelt kap. A friss iparági források szerint a legdrágább iPhone nagyon sokban megújul a jelenlegi csúcs Apple iPhone XS Max-hoz képest.  Az Apple továbbra is ragaszkodni fog a notch-hoz, az XR utódja szélesebbet kap, mint az XS Max utódja, ám több prototípust is láttak már kisebb szenzorszigettel.

Ami a burkolatot illeti, polírozott bevonat várható, hogy javítsák a tapadást és a karcállóságot, ezekben ugyanis nem jeleskednek a 2018-as modellek. Egy másik jelentős változás lesz, hogy míg az androidos gyártók már azon munkálkodnak, hogy megszüntessék a különböző nyílásokat a burkolaton, az Apple még csak most áll át a saját szabványáról USB C portra, bár ebben a részletben a forrás sem volt teljesen biztos.

A különböző források egy dolgot egybehangzóan állítanak, ez az új zöld szín megjelenése az iPhone XR utódja esetében, ez azonban azt is jelenti, hogy a gyártó az egyik jelenleg meglévő árnyalatot kiveszi a kínálatból. Az iPhone XR jelenleg fekete, fehér, sárga, korall, piros és kék színekben is kapható.

Az iPhone XS Max 2019-es változata három szenzorral rendelkezik a hátlapon, az egyik informátor így megerősítette a The Wall Streeet Journal állítását. Ezzel együtt az iPhone XR 2019 frissített dual kamera összeállítással rendelkezik a fotózáshoz. Árak tekintetében nem várható változás.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei