honor band 5

Bemutatkozott a Honor Band 5

2019.07.24
Címkék:

honor band 5

,

cafago


Az új okoskarkötő a megszokott funkciók mellett már a véroxigén szint mérésére is képes.

Néhány hete már folyamatosan csepegtek róla az infók, de most hivatalosan is bemutatkozott a Honor Band 5 okoskarkötő, ami ugyan nem tér el jelentősen az elődök által kitaposott úttól, de néhány hasznos újítást is így képes felmutatni.

Hasonlóan az előző verzióhoz, a Honor Band 5 egy 0,95 hüvelykes, színes OLED kijelzővel érkezik, ami 120 * 240-es felbontásra képes. A képernyőn így pont elég hely jut arra, hogy a beállítások és az appok mellett megjeleníthessük a mobilunkra érkező SMS-eket, vagy éppen a Wechat, illetve Facebook üzeneteket.

Az okoskarkötő új verziója képes a pulzusmérésre és ami még fontosabb, a véroxigén szint kijelzésére is, ami valóban fontos lehet a komolyabb betegségek, például a hypoxia megelőzésében.

Az 50 méteres mélységig vízálló és 10 sport móddal felszerelt Honor Band 5 a hivatalos adatok szerint egyetlen töltéssel 14 napot bír ki és ahogy az elődök, az új modellt is könnyűszerrel összepárosíthatjuk az Androidos, illetve az iOS-es mobilokkal.

Az okoskarkötő már megjelent Kínában, és ugyan az európai boltokba csak később érkezik meg, a Cafago kínálatából máris megrendelhető a nemzetközi verzió 25,97 eurós áron, amit aztán ingyenesen szállítanak ki a magyarországi címekre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei