8 perc alatti teljes töltés? A Xiaominál megőrültek!

2021.05.31| Playful Droid

A Xiaomi bemutatja az új HyperCharge technológiát, amely 200W-os vezetékes és 120W-os vezeték nélküli töltést kínál.

Idén januárban a Xiaomi bejelentette a Mi Air Charge néven ismert forradalmi töltési technológiát, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról töltsenek elektronikus eszközöket kábelek vagy vezeték nélküli töltőállványok nélkül.

Most a vállalat visszatért a reflektorfénybe a vadonatúj HyperCharge technológiával, amely hihetetlen, 200W-os vezetékes töltést és 120W-os vezeték nélküli töltést ígér, ami túl jónak tűnhet, hogy igaz legyen (de mégis az).

8 perc alatti teljes töltés? A Xiaominál megőrültek!

A Xiaomi által megosztott videó szerint az új HyperCharge technológia vezetékes töltéssel 8 perc alatt, vezeték nélküli töltéssel pedig 15 perc alatt képes egy 4000 mAh kapacitású akkumulátort feltölteni nulláról száz százalékra.

Ez sokkal gyorsabb, mint a Xiaomi Mi 10 Ultra jelenlegi 120W-os vezetékes töltése, valamint a Mi 11 Pro és a Mi 11 Ultra 67W-os vezeték nélküli megoldása.

Jelenleg még nem tudni, hogy mikor látjuk ezt a technológiát tényleges Xiaomi készüléken, de valószínűleg eltart egy ideig, mire végre elindul a tényleges okostelefonok gyártásában.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei