5G-s olcsóságot hoz a TCL

2021.09.08| TCL
Címkék:

TCL 20 R 5G


70 ezer forintos áron mutatkozott be a gyors 5G-t biztosító TCL 20 R 5G. Hamarosan hazánkban is kapható.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A TCL Communication hivatalosan is bejelentette a TCL 20 R 5G okostelefont. A készülék a gyártó felsőkategóriás kijelző technológiáját ötvözi az 5G sebességgel rendkívül kedvező, mindössze 200 eurós, átszámítva nagyjából 70 ezer forintos áron. 

Az 5G lefedettség világszerte növekszik, és egyre több szolgáltatás fogja igényelni a gyors mobil adatkapcsolatot, ezért a TCL 5G mindenkinek küldetését a TCL 20 R 5G készülékben valósítja meg, hiszen az olcsó 5G még több felhasználóhoz tud eljutni. A TCL 20 R 5G problémamentes, nagyfelbontású videós kommunikációt tesz lehetővé, az SA és NSA 5G-n keresztül pedig ultragyors letöltést biztosít. Lejárt a lefagyott arcok és a hosszú várakozás ideje.  

5G-s olcsóságot hoz a TCL

A MediaTek Dimensity 700 által működtetett TCL 20 R 5G a teljesítmény és hatékonyság egyensúlyát képviseli, ami elég energiát nyújt az egész napos használathoz. A chipset 7 nm processzorának köszönhető a maximális akkumulátor élettartam, mely 28%-kal nagyobb energiahatékonyságot ígér, mint a 8 nm processzor. 

A  TCL 20 R 5G kategóriájához képest kiemelkedően jó, 90Hz képfrissítéssel rendelkező kijelzőt kínál. A felhasználók választhatják az adaptív képfrissítési frekvenciát is, ahol lehetőség nyílik a 90Hz frissítési frekvenciára a kiválasztott jelenetekben. 

5G-s olcsóságot hoz a TCL

A panel egy 6.52 colos, V-notch-csal ellátott, 90%-os képarányú megjelenítő. Az 500nit fénysűrűségű, NXTVISION technológiával rendelkező kijelző kép- és videójavítást, alacsony kényfényt, olvasó és szemkímélő üzemmódokat kínál. 

A telefon hátoldalán található 13 MP tripla kamera a felejthetetlen pillanatokat részletekben gazdagon, tisztán örökíti meg. A mesterséges intelligencia vezérelte automatikus javítás által a jelenetek összes árnyalata optimálisan jelenik meg, míg a dedikált 2 MP mélységi lencsék és 2 MP makró lencsék sokoldalúvá teszik a portrékat és az egészen közeli fotókat egyaránt. A TCL 20 R 5G által készített fotók tökéletesek a különböző platformokon és közösségi csatornákon történő megosztáshoz. 

5G-s olcsóságot hoz a TCL

Az arcfelismeréssel és az ujjlenyomattal történő feloldás biztonságos és azonnali hozzáférést biztosít, míg a nagykapacitású 4500 mAh akkumulátorral akár 10 órán át játszható le videó, 34 órán át lehet beszélni és 210 órán keresztül lehet audiót hallgatni.

A TCL 20 R 5G Granite Grey és Lazurite Blue színben kapható. Elsőként az Európai Unióban lesz elérhető szeptember 15-től, az USA piacára 2022 elején kerül. 

 Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei