200 eurónál is olcsóbb lesz a Galaxy A22 5G

2021.05.27| SamMobile

A Samsung Galaxy A22 5G kevesebb, mint 200 euróért debütálhat a friss hírek szerint.

A következő eszköz, amely várhatóan része lesz a Samsung végjátékának, hogy az 5G telefonokat a lehető leggazdaságosabbá tegye, a Galaxy A22 5G, amelyről az elmúlt hetekben sokat olvashattunk. Most megtudjuk, mennyire gazdaságos az A22 5G. Egy finn kiskereskedő áfa nélkül 185 eurós telefont listázott be, ami azt jelenti, hogy a megfelelő ár hozzáadása után a végső ár körülbelül 199 euró lehet.

Jelenleg semmi sem hivatalos, de ha kiderül, hogy ez az ár az igazi, a Galaxy A22 5G némi fogást találhat a piacon. Természetesen vitatkozni lehet arról, hogy az 5G-támogatás mennyire valós igény az ügyfelek között, de azok számára, akik igen, egy 200 euró alatti árcédula csábító lehet. Legalábbis abban az esetben, ha az 5G az, ami csak érdekli őket, mivel a Samsung megfizethető 5G telefonjai túl sok kompromisszumot kötnek a megfizethetőség címkéhez.

200 eurónál is olcsóbb lesz a Galaxy A22 5G

A Galaxy A22 5G fő funkciói a MediaTek Dimensity 700 processzor és az 5000 mAh-s akkumulátor lesz. Várható még 6,4 hüvelykes FullHD+ LCD kijelző, 4 gigabájt RAM, egy 48MP-es fő kamera, amelyet 8MP ultraszéles és 2MP-os makro- és mélységérzékelők kísérnek, valamint egy 13MP-es előlapi kamera, 15W-os gyorstöltés és egy oldalra szerelt ujjlenyomat-érzékelő. 4G változat is készül, de kissé eltérő specifikációkkal.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Galaxy A22 5G legalább négy színben lesz kapható: fekete, világoszöld, lila és fehér. A kiskereskedő megemlíti a hozzávetőleges megjelenési dátumot, azaz június 10-ét, ezért a hivatalos bevezetésre hamarosan sort kell kerítenie a vállalatnak.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Milyen gyakran cseréli a telefonját?


pár havonta
évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei