1 millió forintos limitált Samsung jött

2020.11.02| GsmArena

November 11-én érkezik a Galaxy Z Fold 2 5G Aston Martin Racing különleges kiadása.

Nem csak Thom Browne neve kapcsolódik a Samsung Galaxy Z Fold 2 5G különkiadásához, ugyanis a Samsung bemutatta az összehajtható zászlóshajójának extrán limitált kiadását az Aston Martin Racing modellt is. November 11-én kezdik értékesíteni és összesen 777 darab kerül eladásra, így ha tetszik, ne habozz, le ne maradj róla!

1 millió forintos limitált Samsung jött

Ezt a modellt a BSEM Asia Sonic Racing csapata ihlette. Maga a telefon nem esett át semmilyen fejlesztésen, a különlegessége a csomagban rejlik, amely tartalmaz egy bőr tokot, egy Galaxy Watch3-at, egy kristály személyi igazolvány tartót, továbbá egy márkajelzéses galléros pólót és egy baseball sapkát. Két szín közül lehet választani, ami a telefont és az okosórát illeti, a tok színe véletlenszerűen kerül a packba.

1 millió forintos limitált Samsung jött

Az Aston Martin Racing csomag ára 21,000 CNY, ami közel 1 millió forintnak felel meg. A Thom Browne csomag ennél drágább lesz, ugyanis az a Samsung Galaxy Z Fold2 12/512 GB-os kiadását foglalja magába, ami már önmagában 21,000 CNY-be kerül, és ehhez tartozik még a Galaxy Watch3, ami még 4600 CNY-be.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei