10. évfordulója alkalmából megújul a Google Play

2022.07.27| Android Central
Címkék:

Google Play

,

új logó


A Google Play egy kissé felfrissített logót kap fennállásának 10. évfordulója alkalmából.

Az újratervezés a Google Playt összhangba hozza a Google számos szolgáltatásával. A Google Play utoljára 2017-ben kapott friss dizájnt, amikor eltávolították a bevásárlótáska szimbólumot, és csak a lejátszás gomb maradt. Öt év telt el, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatás újabb átalakításra vár.

A Google bemutatta a Google Play új megjelenését, bár nincs drasztikus változás a háromszög lejátszás gombon. Az új dizájn a Google Play 10. évfordulójának része, egy évtizede annak, hogy az Android Marketről a jelenlegi nevére cserélték.

"Az évtized lezárásaként egy új logót vezetünk be, amely jobban tükrözi a Google varázsát, és illeszkedik számos hasznos termékünk – Keresés, Asszisztens, Fotók, Gmail és egyebek – által megosztott márkához" – mondta Tian Lim, a vállalat alelnöke.

A vállalatok gyakran változtatják logójukat, hogy egy új jövőképet tükrözzenek, vagy hogy lépést tartsanak a korral, és relevánsak maradjanak. A Google esetében úgy tűnik, hogy a cél az utóbbi felé hajlik.

10. évfordulója alkalmából megújul a Google Play

A Google Play friss festékrétegét nemrégiben észlelték, amikor a felhasználók Google Pay-tranzakciókat hajtottak végre. És ahogy az várható volt, telítettebb színvilágot és lekerekített sarkokat kaptunk. Ez azt jelenti, hogy a kék és zöld színek kevésbé élénkek, mint korábban, ez frissíti az ikon megjelenését, hogy megfeleljen a Google többi alapszolgáltatásának.

Egy másik szembetűnő változás a négy szín által elfoglalt arányosabb terek az előző verzióhoz képest. Eltűnt a kék domináns tere is, így a másik három szín egyenlő teret enged a kitűnéshez.

A legutóbbi váltás két hónappal azután következik be, hogy a Google hatalmas átalakítást vezetett be a Play Áruház asztali verziójában, és a bal oldali oldalsávot egy felső navigációs sávra cserélte.

A 10. éves ünnepség részeként a Google 10-szeres pontot ad a Play Points tagjainak, ha pontjaikat vásárlásra használják fel július 25-től.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei