10. évfordulója alkalmából megújul a Google Play

2022.07.27| Android Central
Címkék:

Google Play

,

új logó


A Google Play egy kissé felfrissített logót kap fennállásának 10. évfordulója alkalmából.

Az újratervezés a Google Playt összhangba hozza a Google számos szolgáltatásával. A Google Play utoljára 2017-ben kapott friss dizájnt, amikor eltávolították a bevásárlótáska szimbólumot, és csak a lejátszás gomb maradt. Öt év telt el, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatás újabb átalakításra vár.

A Google bemutatta a Google Play új megjelenését, bár nincs drasztikus változás a háromszög lejátszás gombon. Az új dizájn a Google Play 10. évfordulójának része, egy évtizede annak, hogy az Android Marketről a jelenlegi nevére cserélték.

"Az évtized lezárásaként egy új logót vezetünk be, amely jobban tükrözi a Google varázsát, és illeszkedik számos hasznos termékünk – Keresés, Asszisztens, Fotók, Gmail és egyebek – által megosztott márkához" – mondta Tian Lim, a vállalat alelnöke.

A vállalatok gyakran változtatják logójukat, hogy egy új jövőképet tükrözzenek, vagy hogy lépést tartsanak a korral, és relevánsak maradjanak. A Google esetében úgy tűnik, hogy a cél az utóbbi felé hajlik.

10. évfordulója alkalmából megújul a Google Play

A Google Play friss festékrétegét nemrégiben észlelték, amikor a felhasználók Google Pay-tranzakciókat hajtottak végre. És ahogy az várható volt, telítettebb színvilágot és lekerekített sarkokat kaptunk. Ez azt jelenti, hogy a kék és zöld színek kevésbé élénkek, mint korábban, ez frissíti az ikon megjelenését, hogy megfeleljen a Google többi alapszolgáltatásának.

Egy másik szembetűnő változás a négy szín által elfoglalt arányosabb terek az előző verzióhoz képest. Eltűnt a kék domináns tere is, így a másik három szín egyenlő teret enged a kitűnéshez.

A legutóbbi váltás két hónappal azután következik be, hogy a Google hatalmas átalakítást vezetett be a Play Áruház asztali verziójában, és a bal oldali oldalsávot egy felső navigációs sávra cserélte.

A 10. éves ünnepség részeként a Google 10-szeres pontot ad a Play Points tagjainak, ha pontjaikat vásárlásra használják fel július 25-től.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei