Ők lehetnek az új hazai startup sikersztorik

2016.10.11| Telenor

Megvannak a Telenor Accelerate nyertesei!

A Telenor kiválasztotta azt az öt, ígéretes vállalkozást, akik részt vesznek a Telenor Accelerate 150 millió forint értékű mentori képzési programján, valamint a Telenor ügyfélbázisának és infrastruktúrájának segítségével indulhatnak el a nemzetközi növekedés útján. A mobilszolgáltató júniusban meghirdetett programjára minden előzetes elvárást felülmúlva több mint 140, a fejlődés korai szakaszában járó digitális startup jelentkezett. A szeptember 14-i úgynevezett pitch napon 11 csapat mutathatta be személyesen is a Telenor Accelerate program vezetői és a top mentorok – Pistyur Veronika, Oszkó Péter, Varga Zoltán, Várkonyi Balázs és Vinnai Balázs – előtt ötletét.

„A Telenor Accelerate program egy nagyon izgalmas fázisán vagyunk túl. A rengeteg jó pályázó közül múlt héten a legjobbakkal találkoztunk személyesen is, hogy kiválasszuk azt az ötöt, akik a program részesei lehetnek. A döntés nem volt könnyű, de a végeredmény egyértelmű volt: a Telenor által legizgalmasabbnak tartott 5 cég megegyezett a top mentorok személyes kedvenceivel. Mindez valószínű annak köszönhető, hogy a különböző profilú szakemberek más és más típusú cégekben látnak fantáziát. A közös munka hamarosan kezdődik, melyet mindenki izgatottan vár már” – mondta el a kiválasztási folyamatról Takács Zoltán, a Telenor Magyarország innovációért felelős alelnöke.

Ők lehetnek az új hazai startup sikersztorik

Az alábbi 5 kiválasztott vehet részt a most induló intenzív fejlesztési szakaszban:

  • Moow
    Kerékpár kormányára szerelhető markolat, mely Bluetooth-kapcsolaton át képes értesíteni a tulajdonost, valamint hang és fényjelzést bocsájt ki, ha a kerékpárt valaki megpróbálja ellopni. A markolat végébe épített lámpa a sötétben 360 fokos láthatóságot biztosít, és index funkcióval is fel van szerelve, valamint tartalmaz távolság-, idő-, és sebességmérőt is, baleset esetén pedig riasztani tudja a hozzátartozókat.
  • Tickething
    Online piactér, melyen koncertekre, színházi előadásokra és egyéb eseményekre szóló feleslegessé vált jegyek cserélhetnek gazdát.
  • eSports Horizon
    Online szolgáltatás, amely amatőr gamerekből farag profi játékosokat elismert eSportolók, oktatóvideók és személyre szabott tanácsok segítségével.
  • KODA
    Zeneoktatásra létrehozott digitális oktatási platform, ami a Kodály-módszert és annak az elmúlt 60 év oktatása során összegyűlt tapasztalatait kívánja a ma korszerű digitális eszközökön a legszélesebb felhasználói körhöz eljuttatni, szem előtt tartva a kodályi hagyományokat.
  • Zyntern
    Talent matching platform - a vállalati gyakornokok toborzását segítő online felület. A fejlesztés segítségével, egyszerű szűrők beállításával mind a cégek, mind pedig a felsőoktatásban résztvevők könnyen megtalálhatják a számukra legjobb jelölteket, illetve a hozzájuk legjobban passzoló gyakornoki, pályakezdő állásokat. A CV készítéséhez, a profilok feltöltéséhez és a tesztek kitöltéséhez nem kell más csak egy mobil.

A workshopokból és mentoring-foglalkozásokból álló intenzív, három hónapos felkészítés hamarosan megkezdődik. A startupok többek között a UX dizájnról, a growth hacking-ről, a lean startup projektmódszerről szóló workshopokon vehetnek részt, de jogi- és adózási szakértőkkel is találkoznak majd. A december végéig tartó programot követően az 5 startup befektetők előtt mutathatja be projektjeit további anyagi támogatás, illetve a hazai és nemzetközi piacra való belépés reményében.



További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei