Ulefone Armor 6E teszt – bízz bennem és nem égsz le

2019.09.02| Telefonguru

Főszereplőnk a legmagasabb védelmi minősítésekkel ellátott vérbeli strapatelefon, mely meggyőző hardveres, multimédiás és adatkommunikációs felhozatallal rendelkezik, kevés hibával és barátságos árcímkével.

A kínai telefongyártókat 3 nagy csoportra lehet osztani. Az élen, a top 5-ben évről-évre erősödik a távol-keleti gyártók fölénye, habár az amerikai kormányzat által generált Huawei botrány alaposan felkorbácsolta az okostelefonok piacának unalmas hétköznapjait és visszavetette az eladásokat. A másodvonalon, az úgymond „B” brandet képviselő gyártók vitézkednek, ha jó ár-érték arányú telefont keresünk érdemes megnézni a kínálatukat. A harmadik kategóriában a dzsunka, avagy a „ZS” kategóriás gyártók szerepelnek, melyekre nem érdemes a szót pazarolni, ezeket el kell felejteni.

Ulefone Armor 6E teszt – bízz bennem és nem égsz le

Az Ulefone abszolút a másodvonalat erősíti. Rendszeres résztvevője a mobilvilág legnagyobb tech rendezvényeinek, amilyen például a Barcelonában megrendezésre kerülő Mobil Világkongresszus (MWC). Tavaly az Ulefone itt mutatta be a világon elsőként az első notch-os strapamobilt. A nagy gyártók kínálatában gyakorlatilag nincs strapatelefon, ezért itt érvényesülhetnek igazán a kisebb cégek.

Az Ulefone Armor 6e teszt ide kattintva folytatódik!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Közeledik a Karácsony! Ön vesz mobiltelefont Karácsonyra?


Igen, mobilszolgáltatónál
Igen, GSM boltokban
Igen, magyar webshopokban
Igen, külföldi webshopokban
Igen, nagy offline áruházakban
Nem tervezek mobilt venniKorábbi szavazások eredményei