Teszt: Galaxy J3, J5 és J7 2017 összehasonlítás

2017.08.28| Telefonguru

Összehasonlító tesztre kaptunk helyből három telefont a Samsungtól, ezek a Samsung Galaxy J3, J5, J7 2017 modellek.

Nem kicsit lepődtem meg, amikor a Samsungos kapcsolattartónk felhívott, hogy helyből három telefont is adna tesztelésre, a Samsung Galaxy J széria idei újdonságait. Bár sejthettem volna ezt a kis részletet, hiszen már a Samsung Galaxy A3 2017 és a Samsung Galaxy A5 2017 is együtt érkeztek. A 2017-es év legforróbb hetében kellett erre a három újdonságra koncentrálnom, amikor még az agy is olvad, nem csak az aszfalt. Lássuk hát!

Teszt: Galaxy J3, J5 és J7 2017 összehasonlítás

A Samsung Galaxy J-vel kezdődött a család létezése még 2013-ban, akkor jelent meg ugyanis a készülék, ezt a Samsung a japán NTT DoCoMo szolgáltatóval közösen mutatta be ősszel, majd világszerte 2013 decemberétől volt elérhető. Már akkor is a Qualcomm processzort használtak hozzá, a távol-keleti modell igen előremutató volt akkoriban a full HD felbontású AMOLED kijelzőjével és a 3 gigabájt RAM-mal.

Sajnos Európában inkább lejjebb pozícionálták a Galaxy J termékcsaládot, így a középkategória minden tartományában találhatunk nemcsak Galaxy A, hanem Galaxy J modellt is. Szerencsére a ráncfelvarrás idén is jót tett a telefonoknak, több helyen kapunk üdvözítő újdonságokat, de vajon elég-e ahhoz, hogy egy korábbi Galaxy J tulaj újra ezt válassza?

A Galaxy J3 2017, a Galaxy J5 2017 és a Galaxy J7 2017 teszt ide kattintva folytatódik. 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei