Milyen bútor illik hozzánk? – A lakberendezés alapszabályai

2023.11.13
Címkék:

Egy új lakás berendezése mindig kihívásokkal jár, bárki, bármit mond és itt most nemcsak az anyagiakra gondolunk, hanem arra, hogy tökéletesen “összeszedjünk” mindent, amire szükségünk van.

A bútorok kiválasztása és összehangolása az egyik legfontosabb feladat, amiben szeretnénk most segíteni neked. 

 

Az alábbi cikkben górcső alá vesszük a trendeket és eláruljuk, hogyan teremthetünk otthonos környezetet a saját kuckónkban. 

 

Melyek lesznek a 2024-es év legkedveltebb színárnyalatai?

 

A színek meghatározzák az atmoszférát és a hangulatunkat, tehát nem mindegy, milyen árnyalatok köszönnek vissza a falakról és a bútorokról. A Berior bútor kínálatában találkozhatunk modern bútorcsaládokkal is, amelyek komplex megoldásként dobják fel a tereket, azonban mielőtt ezeket jobban megvizsgálnánk, járjunk utána, milyen színek fognak dominálni a következő évben!

 

Kezdjük a falakkal! Idén a letisztult összhatás és a pasztell színek kerültek előtérbe, ami nem sokat változik 2024-ben sem, azonban talán egyedibb elgondolások is rákerülhetnek az ötletek listájára. 

 

A kellemesen lágy színek mellett megjelennek a színátmenetes megoldások is. Ez a színjáték, a föld árnyalatokkal csodálatos látványt eredményez. A halványbarna vagy bézs fal alján tündöklő égetett narancs valósággal ragyog. 

 

De ugyanúgy érdekes lehet a hálóban egy ábrándos lila és az okkersárga kombinációja is. Ezenkívül a halványzöld és a kék színek sem maradhatnak le a listáról.

Milyen bútor illik hozzánk? – A lakberendezés alapszabályai

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Mi a helyzet a bútorok területén?

 

A bútorok színét sokszor már a padló, a fal, a tapéta és maga a környezet határozza meg. A bézs, a barna, a fehér és a világos antracit még nem fog kimenni a divatból, sőt a bútorgyártás területén továbbra is elsőbbséget élveznek majd ezek a színek. 

 

De megjelenik az antik rózsaszín, a sötétzöld, a türkiz és a lila is. Egyértelműen kijelenthető, hogy minden évben egyre színesebbé válik a kínálat és mi egyre bátrabban kísérletezhetünk a különféle színek kombinációival. 

 

Bútorválasztás okosan

 

Nem szeretnénk egyesével minden helyiség bútorát elemezni, inkább a bútorkiválasztás általános szabályairól írnánk. A színek mellett az alapanyag, a kialakítás és a méret egyaránt fontos. A személyes igények és a környezet ugyancsak szerepet játszik abban, hogy milyen stílusú és méretű termékek mellett voksolunk. 

 

Amikor egy komplett lakás berendezése a cél, akkor dönthetünk úgy, hogy bútorcsaládokat szerzünk be, így biztosak lehetünk abban, hogy meglesz az összhang. Az Angel, az Arko és a Flames a fehér, míg a Halle, a Kassel és a Malcolm bútorcsalád inkább barna árnyalatú termékekkel ajándékoz meg minket. 

 

Tényleg hosszadalmas a lakberendezés folyamata, azonban ha jól döntünk, akkor hosszú évekre biztosíthatjuk magunknak a kellemes, mutatós és komfortos lakókörnyezetet.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei