Még egyszerűbb lesz Windows 10-zel szinkronizálni az Androidot és az iOS-t

2018.08.06| Softpedia
Címkék:

windows 10

,

android

,

ios


A Microsoft saját alkalmazást fejleszt, amelyek segítségével azonnal elérhetjük a gépünkön tárolt fotókat és dokumentumokat.

A Microsoft tavaly fogadta el - talán végleg -, hogy nem terem számára elég babér a mobilos piacon, ezért a redmondi cég úgy döntött, hogy kiszáll az Android/iOs háborúból és a jövőben felhagy a mobilos operációs rendszerek fejlesztésével. Ez pedig azt jelenti, hogy a régi versenytársakra is máshogy tekint a jövőben, akik eddig saját szotfverrel oldották meg, hogy a felhasználók szinkronizálhassák telefonjuk névjegyzékét és tartalmát az asztali gépeken vagy éppen tableteken futó Windows 10-zel.

Egy mostani fejlesztői konferencián azonban a Microsoft bejelentette, hogy hamarosan ők is alternatívát kínálnak a mobiltulajoknak és egy olyan applikációt adnak ki, ami nagyban megkönnyíti a szinkronizálást. A jelenleg is tesztelés alatt álló program elsőként Androidra érkezik meg és rendkívül egyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy bármikor elérhessük a gépünkön tárolt képeket a mobilunkon, sőt akár az Office dokumentumainkat is szerkeszthetjük anélkül, hogy felmásolnánk azt a mobilral. A Microsoft azt ígéri, hogy olyannyira egyszerű lesz a kapcsolattartás, hogy mikor az Androidos készüléken lövünk egy fotót, az - ha akarjuk - azonnal megjelenik a Windows 10 alatt is, ahol kedvünkre szerkeszthetjük a képet. 

Hivatalos megjelenési idő ugyanakkor még nincs, de az új app akár már a következő hetekben is megérkezhet a Google Playre, majd kicsivel később az iPhone tulajdonosok is letölthetik magukhoz.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei