Samsung Galaxy A80

Samsung Galaxy A80 teszt: forogj, drága babám!

2019.08.04

Amennyire jó telefont hozott össze a Samsung a Galaxy A80-nal, ugyanannyira rontotta el a kegyetlen árazással, pedig roppant ígéretes telefon.

A Samsung 2019 áprilisában mutatta be az idén teljesen újragondolt Galaxy A széria csúcs modelljét, az A80-at. A telefon különlegessége a csúszkás, forduló kamera, amelynek köszönhetően külön előlapi szelfi optika nem csúfítja el az előlapot vagy épp a kijelzőt, mint a Galaxy S10 szériánál például. A Galaxy A megújított családja esetében ott az A30, amely valóban megfizethető árat kapott, némileg drágábban ugyan, de még reális áron érhető el az A40/A50, majd a legjobb ár-érték arányt az A70 hozta el, az A80-nal pedig a Samsung sutba dobott minden realitást az árképzés során.

A Galaxy A80 ellen jelenleg az ára szól, ugyanis a 230 ezer forint ezért a tudásért kegyetlenül sok, ennyiért már jóval erősebb és „menőbb” S10 is kapható, ráadásul kompaktabb is minden téren – bár sokaknak az A80 nagyobb mérete lehet hívogató –, tudásban viszont egyértelműen többet ad, pont annyival, amekkora a különbség az A és az S széria között. Ha barátságosabb összeget kérnének érte, úgy nagyon ajánlott mobil lehetne az egyébként erős tudása és az újra egyre trendibb hatalmas méret miatt.

Samsung Galaxy A80 tesztünk ide kattintva olvasható tovább.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei