Nokia P1

Pletyka: jön a csúcs, a Nokia P1 februárban

2017.01.20
Címkék:

Nokia P1

,

Sharp

,

Aquos


A friss pletykák szerint a február végi Mobile World Congressen bejelentik a Nokia P1-et, amely a régi-új gyártó csúcsmobilja lesz.

A Nokia P1-et még tavaly nyáron láthattuk először hírekben, azonban a cég természetesen nem erősítette meg a készülék érkezését vagy létezését. A legújabb információk szerint azonban a Mobile World Congressen jelenthetik be a telefont. Ezúttal a hírt az orosz Worket oldal hozta le, szerintük a Nokia P1 alapja a Sharp Aquos Xx3 lesz, ez a telefon fél éve jelent meg Japánban. Ha igaznak bizonyulnak a hírek, úgy Snapdragon 835 processzor, 6 gigabájt RAM, 256 gigabájt tárhely kerülhet a Nokia P1-be, emellett pedig egy 22.6 megapixeles Zeiss kamera kerülhet a hátlapjára, a burkolata pedig IP57 szabányt teljesítő por- és vízálló darab lesz.

http://www.telefonguru.hu/images/content/The-Nokia-P1-could-be-based-on-this-Sharp-Aquos-Xx3-phone.jpg

A telefon várhatóan 5.3 colos, full HD vagy QHD felbontású kijelzőt kap, ezt Gorilla Glass 5 védi. Ujjlenyomat-olvasó is kerül bele, a burkolat alatt pedig egy 3500 mAh-s akkumulátor dolgozik majd, természetesen gyorstöltési támogatással. A Nokia P1 gyárilag Android 7.0 Nougat rendszerrel érkezik a felhasználókhoz, ahogy ez el is várható. Ami az árakat illeti, 800 dollárt rebesgetnek a 128 gigabájtos változatért és 950 dollárt a 256 gigabájtos modellért, így igencsak drága darabnak ígérkezik a P1, így nehéz lesz betörni újra a piacra az ugyanilyen drága konkurencia mellett.

http://www.telefonguru.hu/images/content/The-Nokia-P1-could-be-based-on-this-Sharp-Aquos-Xx3-phone (1).jpgA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei