OnePlus 6T

OnePlus 6T tudás és ár

2018.09.12
Címkék:

OnePlus 6T

,

ár

,


Lássuk a legfrissebb információkat a OnePlus közelgő újonságáról!

A OnePlus 6T dobozát láttuk már, most pedig a tudásáról kaptunk részleteket, ezúttal is egy Weibo felhasználó adta az alapot, aki egy fotón osztotta meg a modellről a fotót és a hozzá tartozó tudáslistát. Ezek szerint a OnePlus 6T megtartja a 6.4 colos, full HD felbontású megjelenítőt. A rendszer alatt Snapdragon 845 vagy 855 chipset dolgozik, RAM-ból hagyományosan 6 vagy 8 gigabájt áll rendelkezésre, ugyanez igaz a tárhelyre is, 64/128/256 gigabájttal lehet gazdálkodni, modelltől függően.

A hátlapi kameráról a már korábbi pletykákat erősítette meg a fotó, 16+20+8 megapixeles kombináció dolgozik itt, míg az előlapon két darab, egyenként 16 megapixeles szenzor található. Ez az első hír arra vonatkozóan, hogy a csepp alakú notch két kamerát is tartalmaz. A OnePlus 6T gyárilag Android 8.1 Oreo rendszert kap, az akkumulátor 3840 mAh kapacitású.

Ahogy az az alábbi képek látható, 525 dollár a várható ár, ám arra vonatkozóan sajnos nem kaptunk információt, hogy mikor érkezik a OnePlus 6T. További megerősítő hírekig érdemes fenntartással kezelni a látványos, összeszedett információ csomagot.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei