epic

Kikerüli a Google Play-t az év Androidos sikerjátéka

2018.08.06
Címkék:

epic

,

fortnite

,

google play


A kiadó maga döntött úgy, hogy az utolsóként Androidra érkező Fortnite csak a saját weboldaláról lesz letölthető.

Pc-n és konzolokon egyetlen év alatt 125 millió embert hódított meg, így aztán kicsit sem meglepő, hogy az Epic úgy döntött, 2018-ban már a mobilos gamerek sem maradhatnak ki a harcokból. Az online "battle royale" játék iOS-es verziója néhány hónapja meg is érkezett, de az Androidos kiadás fejlesztése több időt vesz igénybe - ezt a cég csak az idei nyár végére ígérte be.

Meglepő módon azonban a Fortnite immár egészen biztos, hogy nem szerepel majd a Google Play kínálatában, de nem azért, mert nem teljesít valamilyen kötelező technikai feltételt. A döntést maga a kiadó hozta meg, akik azt nyilatkozták, a részben ingyenes játék Androidos verzióját csak a saját weboldaukról lehet majd letölteni, mondván így szeretnék elérni, hogy még közvetlenebbül kommunikálhassanak a rajongókkal. Ez persze leginkább marketing duma, a valóság ennél sokkal prózaibb: az Epicnek nem tetszik, hogy a Google Play levenné a maga 30%-át a kifizetésekből. Valahol persze érthető a cég érvelése is, mivel hihetlen multiplayer élményt nyújt, így igen magasak a játék fejlesztései költségei, amit be kell hoznia az Androidos kiadásnak, ezért az Epic nem szeretne másokkal osztozni a bevételen.

Érdemes tehát figyelni a Fortnite saját weboldalát is, mivel heteken belül megérkezhet a játék, amelyet teljesen ingyen lehet majd letölteni a hivatalos honlapról.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei