Itt a komplett Galaxy A család leírása

2019.02.14| My Smart Price

A Samsung új Galaxy A termékcsaládjának specifikációja teljes egészében kikerült az internetre.

A Samsung frissíti a Galaxy A modelleket és hogy passzoljon a tizedik évforulós Samsung Galaxy S szériához, új számozást kapnak. Február 20-án debütálnak a Galaxy S10 mobilok, a Galaxy M10 és a Galaxy M20 pedig már bemutatkozott. Lássuk az újdonságokat!

A család legkisebb tagja a Samsung Galaxy A10 lesz műanyag burkolattal, 6.2 colos Infinity-V kijelzővel és HD+ felbontással. A V alakú bevágás rejti az 5 megapixeles szelfi kamerát, a készülékházban pedig az Exynos 7888B processzor dolgozik nyolc maggal, 1.6 gigahertzes órajellel, ehhez 3 gigabájt RAM és 32 gigabájt tárhely jár. A Galaxy A10 ujjlenyomat-olvasót nem kap, csak a hagyományos nyitási megoldások és arcfelismerő kerül a tudáslistába. Cserébe microSD bővíthetőség, dual SIM támogatás, microUSB port (2019-ben is???) és 4000 mAh-s akkumulátor jellemzi még.

Itt a komplett Galaxy A család leírása

A Samsung Galaxy A30 fényes, továbbra is műanyag készülékházzal rendelkezik. A 6.4 colos Super AMOLED panel full HD+ felbontású, Infinity-U notch, Always On Display és 16 megapixeles szelfi kamera kerül bele. A hátlapra egy 16 megapixeles, f/1.9-es fő, valamint egy 5 megapixeles, f/2.2-es ultraszéles látószögű optika került, a jobb képminőséget Pixel Merging technológia segíti. A kamera funkciókat AR matricák, háttér elmosás, Pro Lighting, téma optimalizáló, szelfi fókusz és okos szépség lehetőségek gazdagítják. A burkolat Exynos 7904 processzort rejt, ehhez 3/32 vagy 4/64 gigabájt összeállítás kérhető, a tárhely további 512 gigabájttal is bővíthető. A funkciók között dual SIM és dual VoLTE támogatás, USB C port, 4000 mAh-s akkumulátor, 15 wattos gyorstöltés és hátlapi ujjlenyomat-olvasó és Dolby Atmos audio is megtalálható.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A három új modell közül a legerősebb a Samsung Galaxy A50. Méretben és kijelzőben egyezik az A30-cal, azonban az ujjlenyomat-olvasó a kijelzőbe került, a hátlapi kamera fő szenzora 25 megapixel felbontású, f/1.7 rekeszértékkel, a mélység szenzor 5 megapixeles, az ultraszéles látószögű optika pedig 8 megapixel felbontású, f/2.4 értékkel. A Galaxy A50 a többi modellnél jóval erősebb Exynos 9610 chipsettel felvértezett, ehhez 4/64 vagy 6/128 gigabájt kombináció választható. A funkciók között USB C port és gyorstöltést is támogató, 4000 mAh-s akkumulátor is megtalálható.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei