Nokia Max és Nokia Lumia 625

2013.05.08| My Nokia Blog

A jelek szerint a finn gyártó belehúzott a fejlesztésekbe, hiszen hamarosan több új telefon is bemutatkozik, valamint a pletykák is megindultak még újabb készülékekről.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A jelek szerint a finn gyártó belehúzott a fejlesztésekbe, hiszen hamarosan több új telefon is bemutatkozik, valamint a pletykák is megindultak még újabb készülékekről. Mint az ismeretes, a Nokia május 14-én tart sajtótájékoztatót, valamint holnap az Egyesült Államokban is bemutatkozik egy vagy több új Asha mobil. A My Nokia Blognak egy névtelenségbe burkolózó forrás adott információt a Nokia Max avagy a Nokia Lumia 625 készülékről. Ez Windows Phone 8 rendszerrel, 4.7 colos, 480×800 képpont felbontású, SuperSensitive megjelenítővel, unibody kivitelben, LTE-vel, 1.2 gigahertzes S4 CPU-val, fél gigabájt RAM-mal és egy 2000 mAh-s erőforrással kerülhet piacra, így tehát – nevével ellentétben – tudás tekintetében nem felső-, mindössze középkategóriásként várható mint a Nokia Lumia 720. A Nokia Max várhatóan a legolcsóbb LTE mobil lesz a finnek okostelefon-kínálatában.

Nokia Max és Nokia Lumia 625

Szó esett a Catwalkról is, amely 4.5 colos, IPS kijelzőt, 1.5 gigaherztes, S4 processzort, 1 gigabájt RAM-ot, alumínium burkolatot, LTE és PureMotionHD+ támogatást, opcionális wireless töltést és egy 2000 mAh-s akkumulátort tud majd felmutatni. A tudáslistát nézve a Catwalk a Nokia Lumia 920 egy módosított változata lesz. A Catwalk kamerája egyébiránt továbbfejlesztett OIS képstabiliztátorral, megújult kamera kezelőfelülettel, Smart és Pro módokkal érkezik, ahol a Pro mód olyan egyéni lehetőségeket biztosít mint a Samsung Galaxy Camera.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Nokia Lumia 625: itt a Lumia Black frissítés

Nokia Lumia 625: itt a Lumia Black frissítés

2014.01.21
| GSM Arena
A finn gyártó a Nokia Lumia 625 modellek esetében is útjára indította a Lumia Black néven ismert frissítést.
Színes és méretes: megjelent a Nokia Lumia 625

Színes és méretes: megjelent a Nokia Lumia 625

2013.07.29
| Nokia
A finn gyártó múlt héten bemutatta a Nokia Lumia 625-öt, amely nagy kijelzővel biztosítja a megfizethető árú, erős középkategóriás tudást a felhasználók számára.
WP8-as Nokiád van? Fotózz még jobban!

WP8-as Nokiád van? Fotózz még jobban!

2013.12.17
| GSM Arena
A finn gyártó hamarosan elérhetővé teszi nem csak a kifejezetten kamerára kihegyezett okostelefonjai számára a Nokia Camera alkalmazást.
Batman is a Nokia Lumia 1320-at ajánlja

Batman is a Nokia Lumia 1320-at ajánlja

2013.10.11
| EVLeaks
Az EVLeaks napról napra csepegteti az érdeklődőknek a nem egészen két hét múlva megrendezésre kerülő Nokia World-ön várható újdonságokat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei